Batoh s kolečky Flowers Les Bagages Corolle kytičkový 26*14*41 cm

Popis produktu

Novinka z dílny francouzské značky Corolle vás okamžitě chytí za srdce. Batoh s kolečky Flowers Les Bagages Corolle pro děti od 3 let představuje jedinečný módní doplněk, díky kterému se vaše dcerka dokonale sladí s milovanou panenkou Corolle. Překrásný růžový batoh s rozměry 26*14*41 cm je promyšlený do toho nejmenšího detailu a jeho celková výška 41 cm je jako stvořená k používání dětmi. Bledě růžový batoh s květinovým vzorem a třpytivými detaily je na kolečkách a nechybí mu ani praktická teleskopická rukojeť, která ho rázem promění na praktický kufr. Jedinečný batoh na kolečkách Corolle má dvě prostorné přihrádky a dětem poskytuje dostatek úložného prostoru.

Důkladně propracovaný dětský batoh se vzorem květů je vyroben z prvotřídních materiálů a potěší každou malou cestovatelka, která se od nynějška může za dobrodružsví vydat spolu se svou voňavou panenkou Corolle. Překrásný dětský batoh Corolle se díky nastavitelným popruhem přizpůsobí každému dítěti a prostřednictvím štítku na jmenovku si mohou děti svůj batoh označit. Výjimečný batoh z dílny značky Corolle se svým designem perfektně hodí k panenkám Corolle a množství doplňků, které hru přemění na neuvěřitelný zážitek. Není přece nic krásnějšího, než být do detailů sladěná se svou milovanou panenkou. Batoh-kufřík v případě potřeby očistěte navlhčeným hadříkem.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení.

Vlastnosti

  • růžový batoh na kolečkách
  • pro děti od 3 let
  • rozměry 26*14*41 cm
  • dokonale sladěný s panenkami Corolle
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu26*14*41 cm
Celková výška41 cm
Hmotnost1,1 kg
Objem L10 l
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.