Baskytara elektronická 44Cats Milady's Bassguitar Smoby růžová s množstvím světelných a zvukových funkcí od 5 let

Popis produktu

Elektronická baskytara z dílny předních francouzských designérů Smoby je originální hudební hračka pro všechny děti a zejména holčičky od 5 let. Je vyhotovena v krásné kombinaci růžové, černé a bílé barvy, přičemž ji zdobí obrázek populární kočičky Milady – baskytaristky ve slavné skupině Buffycats, kterou děti znají z italské animované série 44 Cats (44 Koček). Hudební hračka obsahuje 3 populární písničky, děti se mohou těšit na 8 tlačítek s různými zvukovými efekty a 3 různé hudební módy – elektrický, klasický a ukulele, přičemž se dá nastavit výška hlasitosti. Baskytara disponuje také světelným efektem, takže malí hudebníci budou mít při hraní ještě realističtější zážitek.

Kytara u dětí rozvíjí hudební cítění, tříbí si sluch a získávají sebedůvěru ve své schopnosti. Hravým způsobem přivádí děti k hudbě, objevují nové žánry a poskytne jim prostor k projevení jejich talentu. Zlepšují si jemnou motoriku, učí se stát před obecenstvem a baví své kamarády a sourozence, se kterými si může založit vlastní kapelu. Je vyhotovena z kvalitních plastových materiálů, které jsou jemné na dotek, se zaoblenými hranami. Baskytara je přizpůsobena pro malé dětské ruce, jednoduše se s ní manipuluje a dá se snadno přenášet díky nízké váze pouhých 0,7 kg.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení63*6*25 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,7 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.