Balanční odrážedlo skládací Folding Balance Bike Blue smarTrike z hliníku s ergonomickými úchyty od 2–5 let

Popis produktu

Nečekejte a pořiďte svému dítěti moderní balanční odrážedlo Balance Bike od špičkového výrobce smarTrike. Jeho rám je vyhotoven z kvalitního hliníku, který se vyznačuje vysokou pevností a zároveň je odlehčený, díky čemuž váží celé odrážedlo pouhých 3,11 kg. Dítěti se na něm snadněji udržuje rovnováha a minimalizuje jeho námahu. Závodní vzhled odrážedla je umocněn i ergonomickými řídítky, která umožňují dítěti několik variant úchopu. Balanční odrážedlo v krásném modrém provedení roste s vaším dítětem od 2 do 5 let.

Skládací odrážedlo ocení i rodiče, kteří často jezdí se svým dítětem na dovolené, či cestují autem. Díky promyšlenému systému se dá odrážedlo složit za pár sekund bez jakéhokoliv nářadí – část rámu se zadním kolem se jednoduše sklopí a pohodlně ho uložíte do kufru. Prvotřídní EVA kola jsou zhotovena ze speciálního materiálu, kombinují výhody tichých gumových koleček a odolného plastu. Malí závodníci si tak užijí tichou a bezproblémovou jízdu i po menších nerovnostech. Odrážedlo je vybaveno i stupačkami na kovovém rámu, na které si dítě může vyložit nohy.

Balanční odrážedlo vydrží ve vaší rodině po dlouhá léta a využijí ho i další generace dětí. Díky jeho jedinečné funkci dokážete nastavit výšku sedadla od 29 do 40 cm a výšku řídítek od 45 do 52 cm. Ergonomické sedadlo je velmi pohodlné, poskytuje dětem komfortní sezení. Děti se s odrážedlem vydrží bavit dlouhá léta, budou si posilovat svalstvo na rukou i nohou, naučí se udržovat rovnováhu a stabilitu. Odrážedlo je výborným mezistupněm mezi tříkolkou a prvním kolem. Pro vyšší bezpečnost dítěte doporučujeme využívat i bezpečnostní doplňky, mezi které patří dětské chrániče a přilba. Nejsou součástí produktu, dá se však u nás samostatně dokoupit.

Vlastnosti

  • modré odrážedlo od 2 do 5 let
  • skládací kovová konstrukce z hliníku
  • stupačky pro odpočinek
  • ergonomicky tvarovaný sedák s nastavitelnou výškou
  • sportovní řídítka s nastavitelnou výškou
  • tichá a odolná EVA kola
  • nejmodernější design
  • splňuje i nejvyšší bezpečnostní požadavky

smarTrike je celosvětově nejprodávanější, a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek a odrážedel. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. smarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek a odrážedel. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zárukou kvality a bezpečnosti i pro vaše ratolesti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu82*28*52 cm
Celková výška52 cm
Výška sedací plochy29 - 40 cm
Celková délka82 cm
Výška rukojeti45 - 52 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,1 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.