Balanční odrážedlo Lion Guard Learning Bike Comfort Smoby s nastavitelnou výškou sedáku od 24 měsíců

Popis produktu

Balanční odrážedlo Lion guard (Lví hlídka) je krásné a kvalitní odrážedlo pro všechny děti od 24 měsíců. Balanční kolo je skvělým prostředkem pro aktivní pohyb dětí na čerstvém vzduchu. Děti se s balančním odrážedlem Learning Bike Smoby učí udržovat rovnováhu a přitom aktivně sportují. Balanční odrážedlo Lion Guard má žluto-zelenou barvu se zelenými detaily. Na řídítkách odrážedla je pohádkový obrázek ze seriálu, který je pokračováním pohádky Lví král. Dětské balanční odrážedlo je velmi pohodlné a bezpečné. Výhodou balančního odrážedla oproti klasickým čtyřkolovým autíčkům je potřeba udržovat rovnováhu.

Odrážedlo Smoby se díky nastavitelné výšce sedadla přizpůsobí vašemu děťátku. Výška sedáku je 33-38 cm. Dětské balanční odrážedlo má pevnou kovovou konstrukci. Roste s děťátkem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Je to skvělý mezistupeň při přechodu z dětské tříkolky na první kolo. Rozměry odrážedla jsou 76*40*49 cm. Odrážedlo má kvalitní kola pro hladkou a tichou jízdu. Výrobce myslel i na praktickou stránku odrážedla a vybavil ho stojanem pro snadné parkování. Dítě jízdou na balančním odrážedle zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Při jízdě na odrážedle se dítě musí spoléhat na sebe, nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Plast na hračkách je sametově jemný, Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Chcete-li pro své dítě to nejlepší, vyberte si produkty francouzské společnosti Smoby, která je zárukou kvality ověřené během dlouhých let. Váš malý závodník bude své nové odrážedlo Learning Bike milovat. Velmi snadno z něj přejde na první kolo a nebude mít problém s udržováním rovnováhy.

Vlastnosti

  • odrážedlo, se kterým se děti učí udržovat rovnováhu
  • pohádkový motiv Lví král
  • zabezpečí snadnější přechod na první kolo
  • kvalitní kolečka
  • pevná kovová konstrukce
  • nastavitelná výška sedáku
  • odrážedlo roste spolu s dítětem
  • stojan pro snadné parkování
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodné od 2 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu76*40*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení31*15*68 cm
Celková délka76 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,78 kg
Barvažlutá
Set produktůNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.