Balanční odrážedlo Learning Bike Smoby s nastavitelnou výškou sedáku černo-oranžové od 24 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo Smoby Learning Bike je fantastická pohybová pomůcka, která učí děti, jak udržovat rovnováhu. Je určeno pro děti od 2 let. Balanční odrážedlo Learning Bike má pěkné černo-oranžové zbarvení, které je vhodné pro kluky i holčičky. Dětské balanční odrážedlo má pevnou kovovou konstrukci a výškově nastavitelné sedadlo, takže roste s dítětem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Odrážedlo se plně přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Výhodou balančního odrážedla oproti klasickým čtyřkolovým autíčkům je potřeba udržovat rovnováhu. Dítě se musí spoléhat na sebe, zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Dětské balanční odrážedlo je velmi pohodlné a bezpečné.

Je to skvělý mezistupeň při přechodu z dětské tříkolky na svoje první kolo. Odrážedlo je vhodné pro všechny děti od 24 měsíců. Rozměry odrážedla jsou 77*40*48 cm. Výška sedáku je 38 cm. Dítě jízdou na balančním odrážedle nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu, přičemž nedokáže vyvinout vysokou rychlost, protože se odráží nohama. Konstrukce odrážedla je pevná a kovová, proto vydrží jako nové dlouhá léta. Výrobce myslel i na praktickou stránku odrážedla a vybavil ho stojánkem umístěným pod střední částí balančního odrážedla. Chcete-li pro své dítě to nejlepší, vyberte si výrobce Smoby, který je zárukou kvality ověřené během dlouhých let. Odrážedlo má kvalitní gumová kola pro hladkou jízdu a stojan na lehké zaparkování.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Každý malý jezdec bude své nové odrážedlo Learning Bike milovat. Velmi snadno z něj přejde na první kolo a nebude mít problém s udržováním rovnováhy. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Vlastnosti

  •     odrážedlo, se kterým se děti učí udržovat rovnováhu
  •     zajistí snadnější přechod na první kolo
  •     stojan pro snadné parkování
  •     pevná kovová konstrukce
  •     nastavitelná výška sedadla
  •     gumová kolečka
  •     odrážedlo roste spolu s dítětem
  •     atraktivní barevné provedení a originální design
  •     kvalitní francouzský výrobek
  •     vhodné od 2 let

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu77*40*48 cm
Rozměry balení30*15*67 cm
Výška sedací plochy33-38 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,07 kg
Průměr25 cm
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.