Balanční odrážedlo Hledá se Dory Learning Bike Smoby s nastavitelnou výškou sedáku od 24 měsíců

Popis produktu

Dětské balanční odrážedlo Hledá se Dory od francouzského výrobce Smoby je krásné balanční kolo pro dívky i chlapce ve věku od 2 let. Děti se s balančním odrážedlem Smoby učí udržovat rovnováhu a přitom aktivně sportují. Balanční odrážedlo Learning Bike má na řídítkách pěkný pohádkový obrázek z pohádky Hledá se Dory (Finding Dory) a bílo-modré zbarvení. Dětské balanční odrážedlo má pevnou kovovou konstrukci a výškově nastavitelné sedadlo. Odrážedlo se plně přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Roste s děťátkem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Je to skvělý mezistupeň při přechodu z dětské tříkolky na první kolo. Odrážedlo je vhodné pro všechny děti od 24 měsíců. Rozměry odrážedla jsou 76*40*49 cm. Výška sedáku je 35 cm.

Výhodou pohádkového balančního odrážedla oproti klasickým čtyřkolovým autíčkům je potřeba udržovat rovnováhu. Dítě se musí spoléhat na sebe, zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Dětské balanční odrážedlo je velmi pohodlné a bezpečné. Dítě jízdou na balančním odrážedle nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu, přičemž nedokáže vyvinout vysokou rychlost, protože se odráží nohama. Výrobce myslel i na praktickou stránku odrážedla a vybavil jej stojanem umístěným pod střední částí balančního odrážedla. Každý malý jezdec bude své nové odrážedlo Learning Bike milovat. Velmi snadno z něj přejde na první kolo a nebude mít problém s udržováním rovnováhy.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiály použité na hračkách Smoby jsou pevné a odolné, zároveň velmi jemné a hladké k dětským ručkám. Hračky tohoto výrobce mají zaoblené hrany, které slouží jako preventivní ochrana před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou představivost. Odrážedlo má kvalitní kola pro hladkou a tichou jízdu a stojan na snadné zaparkování. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Chcete-li pro své dítě to nejlepší, vyberte si produkty francouzské společnosti Smoby, která je zárukou kvality ověřené během dlouhých let.

Vlastnosti

  • odrážedlo, se kterým se děti učí udržovat rovnováhu
  • zajistí snadnější přechod na první kolo
  • krásný pohádkový motiv Hledá se Dory
  • stojan pro snadné parkování
  • tichá kolečka
  • pevná kovová konstrukce
  • nastavitelná výška sedáku
  • odrážedlo roste spolu s dítětem
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vhodné od 2 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu76*40*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení31*15*68 cm
Výška sedací plochy33-38 cm
Celková délka76 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,7 kg
Průměr25 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.