Balanční kužel s polštářem Cosy BIG houpačka-skluzavka-prolézačka-pískoviště-bazén od 12 měsíců

Popis produktu

Balanční kužel s polštářem Cosy je moderní a originální multifunkční hračka od špičkového německého výrobce BIG a je vhodná pro chlapce a holčičky již od 12 měsíců. Hlavní výhoda balančního kužele spočívá ve správném rozvíjení dětské motoriky a rovnováhy jednoduchým a přirozeným způsobem. Kužel je speciálně tvarován tak, že se v něm dětičky cítí bezpečně, připomíná jim náruč rodičů. Balanční kužel dětem umožňuje houpání se, kolísání, točení, mohou si v něm hrát s hračkami nebo ho obrátí dnem vzhůru a využijí kužel jako sedadlo nebo skluzavku. Dětský kužel se dá využít v interiéru i exteriéru – poslouží jako bazének, pískoviště nebo prolézačka.

Hlavní přednosti:

  • multifunkční hračka zaměřená na motorický vývoj dítěte
  • pohybová pomůcka rozvíjí koordinaci, správné držení těla, rovnováhu, stabilitu, zpevňuje svalstvo
  • vhodný do interiéru i exteriéru
  • všestranné využití 5v1 – houpačka, skluzavka, horské osadě, pískoviště, bazén
  • UV filtr zabrání vyblednutí barev
  • kvalitní plast se snadno čistí běžnými čisticími prostředky
  • měkký textilní polštář je možné vyprat v pračce (do 40 °C)
  • robustní provedení, odolává nepříznivým povětrnostním podmínkám
  • nosnost až 25 kg
  • pro děti od 1 do 5 let

Balanční kužel pro děti byl navržen tak, aby dokonale naplňoval potřeby dětí z fyzického i psychologického hlediska. Chlapci i holčičky si s kuželem nejen výborně zahrají, ale i zacvičí. Rodiče rychle ocení jeho praktičnost, všestrannost a benefity pro své ratolesti. Děti si rychle osvojí správné držení těla, vypěstují si smysl pro udržování stability a rovnováhy, procvičí a zpevní si svalstvo na rukou i nohou. S balančním kuželem BIG se u dětí také rozvíjí obratnost a přesnost, lépe vnímají prostor a fyzikální zákony – jsou mnohem vnímavější.

Alternativní hry s balančním kuželem

  • Schovávaná: menší děti milují hry na schovávanou a snadno se mohou skrýt pod kužel. Nejprve ho musí převrátit dnem vzhůru, takže si procvičí ruce i nohy a pak zjišťují, zda jim to stavba a velikost jejich těla umožňuje. Tvar kužele zajistí, že dítě bude mít pod ním dostatek vzduchu a světla. Takovým způsobem překonává podvědomý strach ze samoty a učí se samostatnosti.
  • Házení na cíl: cílení a házení míčku do kužele je výborný způsob, jak zaujmout dítě na delší dobu, přičemž si procvičí koordinaci oko-ruka. Tato hra bude bavit zejména děti od 2 let a budou mít radost z házení plyšových hraček a míčků do kužele. Soutěže se může zúčastnit i několik dětí, mohou navzájem soutěžit o titul nejlepšího střelce.
  • Letadlo: nechte své děti, aby si zahrály populární hru na letadlo. Po převrácení kužele si dítě může lehnout bříškem na vrchol kužele a roztáhnout ruce jako křídla. Tato pozice je vynikajícím prostředkem pro zlepšení stability zad a zpevnění zádových svalů. Které dítě dokáže nejvěrněji napodobit letadlo?
  • Míčková lázeň: naplňte dětem kužel různými barevnými míčky, mezi nimiž bude a hledat míčky se stejnými barvami. Taková hra ve výrazné míře ovlivňuje dětskou představivost a fantazii, zlepšují se kognitivní schopnosti.

Balanční kužel není jen prostředkem pro zábavu, ale i pro odpočinek. Součástí této multifunkční hračky je i kvalitní textilní polštářek se vzorem teček, na který si dítě může lehnout a po hře si pohodlně odpočinout. Polštář lze snadno mýt, dá se vyprat v pračce na 40°. Rozměry balančního kužele jsou 75*72*24 cm, přičemž jeho výška je 24 cm a celková délka 75 cm. Váží 3 kg a jeho nosnost je 25 kg. Balanční kužel je vyroben z prvotřídního plastu, odolného vůči povětrnostním podmínkám. Jeho povrch je také chráněn UV stabilizátory, takže si zachová svůj krásný vzhled i po dlouhých letech používání. Překvapte své děti nejmodernější pohybovou pomůckou od značky BIG.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu75*72*24 cm
Celková výška24 cm
Celková délka75 cm
UV filterAno
Hmotnost3,0 kg
Nosnost25 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.