Bagr Sansibar BIG délka 67 cm černý od 24 měsíců

Popis produktu

Pracovní autíčko Power od německého výrobu BIG je krásné hračkářské autíčko s plošinou. Dětské autíčko má realistický design, plošina se dá zvednout nahoru a otáčí se o 360 °. Na stavbě tak nebude ani jedno nepřístupné místo. Pracovní autíčko pro děti má gumová kolečka, proto je velmi odolné. Kolečka se snadno čistí a nezanechávají stopy na podlaze. Dětský stavební stroj má oranžovou barvu s šedými a červenými detaily. Design autíčka byl speciálně navržen pro nejmenší děti, proto ho mohou velice snadno chytit, tlačit ho a hrát se s ním jakýmkoli způsobem. Je vhodné od 2 let. Hračkářský pracovní stroj je vyroben z vysoce kvalitního plastu, který je ideální pro hru v dětském pokoji nebo v zahradě či v pískovišti.

Má šikovnou velikost 33 cm, proto se snadno vejde do kufru na výlety či dovolené. Děti si mohou své oblíbené autíčko vzít kamkoliv s sebou. Dítě se hraním se stavebním autíčkem Power zahraje dlouhé hodiny. Dlouhá otočná plošina na autíčku umožňuje opravdu veselé hry, při kterých se bude rozvíjet dětská fantazie. Oblé hrany pracovního auta chrání děti před zraněními. Výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky, proto se dá velmi snadno omýt pod tekoucí vodou. Dětské auto Power BIG je chráněno UV stabilizátory, takže bude dlouhá léta zářivé a barvy nevyblednou ani při používání venku v pískovišti. Výrobce BIG poskytuje na své výrobky nadstandardní záruku až 3 roky.

Dětské pracovní autíčko Power je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. BIG je renomovaný německý výrobce, který má celosvětově vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost a zároveň to jsou charakteristiky pro všechny dětské hračky BIG. BIG využívá při výrobě zdraví neškodné a kvalitní materiály. Německý výrobce je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, abyste se během hry nikdy nemuseli bát o své nejmenší děti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu37*20*27 cm
Celková výška27 cm
Celková délka37 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,1 kg
Kolagumene
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.