Baby puzzle silueta Princeznin zámek Educa 50 dílů

Popis produktu

Puzzle pro děti silueta Princeznin zámek jsou puzzle s motivem Princeznin zámek. Motiv těchto puzzle je silueta pohádkového zámku, ve kterém žijí princezny a princové z pohádek. Před zámkem stojí kočár s koňmi, ve kterém se přivezli princezny. Balení puzzle obsahuje 50 dílků. Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří jeden obrázek. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy, a tudíž jsou pro děti zcela bezpečné. Tyto puzzle pro děti jsou polepené hezkými, veselými obrázky. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci.

Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Hrou s těmito puzzle pro nejmenší dívky si dětičky trénují jemnou motoriku. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 3 let. Velikost obrázku je 42*30 cm. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu42*30 cm
Rozměry balení22*24,5*6 cm
Dílky puzzle50
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.