Baby Puzzle Lesní zvířátka Educa 5obrázkové od 24 měsíců

Popis produktu

Dětské puzzle Educa je krásná skládačka s motivem lesních zvířátek. Děti od 24 měsíců poznávají zvířátka z lesa během skládání skládačky. V balení je celkem 19 dílků puzzle, z nichž lze poskládat 5 zvířátek: jelen, zajíček, liška, medvěd a medvídek čistotný. Děti se při skládání puzzle nejen zabaví, ale i se něco nového naučí.

Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří pět obrázků. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti i dospělé. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky.

Dětská hra s puzzle rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí. Děti se učí koncentrovat, vnímat detaily a rozvíjí se jejich jemná motorika.Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 24 měsíců. Velikost obrázku je 31,5*21,5*4,5 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení31,5*21,5*4,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.