Autoservis Auta Carbon Smoby s nářadím a autem McQueen v kufříku

Popis produktu

Dětský autoservis Smoby je úžasná opravářská sada s autíčkem pro děti od 3 let. V autoservisu Auta Carbon najdete pracovní nářadí, automobilové díly a rozebíratelné auto McQueen z pohádky Auta Carbon. Celá tato pracovní souprava je zabalena v kufříku, který je zároveň autoservis pro McQueena. Kufřík tedy poslouží pro přenos, uskladnění a uložení pracovního nářadí a po rozebrání je součástí her s autíčkem. Fantastická sada pro chlapce od Smoby jim poskytuje mnoho možností na hru, nikdy se s ní nebudou nudit.

Hra s autíčky je velmi oblíbená mezi nejmenšími chlapci již desítky let. Když si děti své auto mohou navíc i opravovat v autoservisu, hra je ještě zábavnější. Taková hra však není jen zábavná, ale je také užitečná pro rozvoj dítěte. Rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s autíčky rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické myšlení. Rozměry dětského autoservisu jsou 27*12*16 cm.

Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu27*12*16 cm
Rozměry balení27*12*16 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,63 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.