Autosedačka pro panenku retro Maxi Cosi&Quinny Smoby růžová

Popis produktu

Autosedačka pro panenku Maxi Cosi&Quinny od francouzského výrobce Smoby je praktický doplněk na přenášení panenky. Vyhotovená je v růžové barvě v kombinaci se světle šedou a bílou. Autosedačka Smoby je určena na přenášení panenky a její bezpečné cestování v autě. Do autosedačky Maxi Cosi&Quinny se vejde panenka vysoká 42 cm. Výhodou je, že se dá vložit do konstrukce kočárku Maxi Cosi&Quinny, takže má všestranné využití. Má odnímatelnou textilní část a polohovatelnou ergonomicky tvarovanou rukojeť, aby se přizpůsobila potřebám vašeho děťátka.

Hře s panenkou dodá autosedačka Maxi Cosi&Quinny opravdu realistický rozměr. Holčičky mohou svou panenku vzít s sebou na cesty a bude během jízdy autem v bezpečí. Rozměry autosedačky na hraní jsou 32*35*47 cm. Je lehká, a proto se snadno přenáší. Autosedačka Smoby je vhodná na hru pro holčičky již od 3 let. Holčičky si rády hrají na maminky, starají se o panenky jako o vlastní děti. S autosedačkou pro panenku budou takové hry ještě zajímavější a realističtější.

Kromě zábavy však poskytuje tato hračka pro holčičky i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. Rozvíjejí se jazykové a komunikační schopnosti dětí, jemná motorika, city a smysl pro péči. Napodobováním života dospělých a hrou na maminky se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě. Smoby autosedačka pro panenku Maxi Cosi&Quinny je k tomu ideálním prostředkem. K čištění textilie použijte hadřík, který byl zlehka namočen ve vodě. Hra na maminku nebyla ještě nikdy zábavnější.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Vaše malá princezna bude autosedačku na cestování pro panenku milovat, protože působí velmi realisticky a má zářivou barvu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu32*35*47 cm
Celková výška47 cm
Rozměry balení32*25*50 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,30 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.