Autosedačka pro panenku Maxi Cosi & Quinny Smoby zeleno-šedá

Popis produktu

Autosedačka pro panenku od francouzského výrobce Smoby je fantastický doplněk na péči o panenku. Má nejmodernější design a atraktivní zelenou barvu v kombinaci s bílou a černou. Hře s panenkou dodá autosedačka Maxi Cosi & Quinny opravdu realistický rozměr. Autosedačka se běžně používá během cestování, jako ochrana dítěte během jízdy. Autosedačka Smoby je určena pro cestování pro panenku s rozměrem 42 cm. Výhodou je, že se dá vložit do konstrukce kočárku Maxi Cosi & Quinny, takže má všestranné využití. Má odnímatelnou textilní část a polohovatelnou rukojeť, aby se přizpůsobila potřebám vašeho děťátka. K čištění textilie použijte hadřík, který byl zlehka namočen ve vodě. Autosedačka Smoby je vhodná na hru pro holčičky již od 3 let.

Děti si rády hrají na maminky, starají se o panenky jako o vlastní děti. S autosedačkou pro panenku budou takové hry ještě zajímavější a realističtější. Holčičky mohou svou panenku vzít s sebou na cesty a bude během jízdy autem v bezpečí. Rozměry autosedačky na hraní jsou 32*35*47 cm. Je lehká, a proto se snadno přenáší. Hra s panenkou je velmi oblíbená mezi nejmenšími holčičkami. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností pro růst a rozvoj dítěte. Rozvíjejí se jazykové a komunikační schopnosti dětí, jemná motorika, city a smysl pro péči. Napodobováním života dospělých a hrou na maminky se děti nejdříve naučí, jak se orientovat v reálném světě. Zelená autosedačka pro panenku Maxi Cosi & Quinny je k tomu ideálním prostředkem.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů. Vaše malá princezna bude autosedačku na cestování pro panenku milovat, protože působí velmi realisticky a má zářivou barvu. Hra na maminku nebyla ještě nikdy zábavnější.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu32*35*47 cm
Celková výška47 cm
Rozměry balení32*25*49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,30 kg
Barvazelená
Vhodné pro panenku42 cm
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.