Autosedačka Baby Doll Carrier Mon Grand Poupon Corolle pro 36-42 cm panenku od 3 let

Popis produktu

Si připravená na cesty, panenka? Krásná autosedačka Baby Doll Carrier pro panenku Mon Grand Poupon z dílny francouzské značky Corolle přinese panence i děťátku množství zážitků z cest. Jako jediný eshop na trhu uložíme milovanou panenku vašeho děťátka do pohodlné autosedačky, díky které bude mít panenku Corolle vždy nablízku. Autosedačka-vajíčko pro děti od 3 let má nádherný francouzský design a vyznačuje se prvotřídními materiály a jedinečným provedením. Autosedačka na cesty s dokonale propracovanými detaily je jako stvořená pro panenky s velikostí 36-42 cm. Praktický držák sedačky do auta zajistí stabilitu, když je postýlka položena v autě či na zemi a zároveň ji mohou děti pohodlně nést v rukou. Autosedačka se stabilním a pevným základem má potah s krásným dětským potiskem a panence přinese pohodlí na cestách i doma.

Do detailů propracovaná autosedačka Baby Doll Carrier pro panenku Corolle je vyrobena z prvotřídních materiálů, které jsou příjemné na dotek a už od prvního momentu zpestří každou hru s panenkou, která rozvíjí dětskou fantazii, ale i komunikační schopnosti. Hra na profese je v raném dětském věku velmi důležitá, protože děti mj poznávají vlastní emoce a přebírají odpovědnost za své činy. Díky obrovskému množství doplňků Corolle mohou děti své panenky krmit, přebalovat, uspávat či koupat, a to vždy ve společnosti těch nejlepších a nejkrásnějších hraček.

Francouzská značka Corolle přináší do náručí vašich dětí ty nejkrásnější panenky již od roku 1979. Ve všech panenkách této značky se snoubí prvotřídní kvalita, nádherný francouzský design a důraz na jedinečné detaily. Značka Corolle se může pochlubit prestižním oceněním Parents' Choice Awards, ale i mnoha jinými oceněními od starostlivých rodičů, předních rodičovských magazínů a odborných porot. Neodmyslitelnou součástí panenek Corolle jsou ty nejlepší materiály, které splňují přísné evropské normy a jsou příjemné na dotek a pohlazení. Vložte do náruče svého děťátka tu nejkrásnější panenku s doplňky na světě, kterou najdete jedině u nás.

Vlastnosti

  • autosedačka pro panenku
  • s praktickým držákem-stojanem
  • pro panenky s velikostí 36-42 cm
  • od 3 let
  • detaily přizpůsobené věku dětí
  • nádherný francouzský design
  • prvotřídní kvalita
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Vhodné pro panenku36 - 42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.