Flexibilní autodráha FleXtrem Discovery Set Smoby 184 dílů dráhy a 440 cm dlouhá s elektronickým svítícím autem od 4 let

Popis produktu

Připravte svým dětem vzrušující zážitek s flexibilní autodráhou FleXtrem Discovery od francouzského Smoby, se kterou objeví nový herní svět! Chlapci i dívky se už od 4 let mohou těšit na zábavné skládání pružné autodráhy s celkovou délkou až 440 cm, přičemž mají k dispozici 184 barevných dílů, které k sobě jednoduše připojují bez jakéhokoliv nářadí. Inovativní koncept pomáhá konstruktérům objevovat stále nové způsoby výstavby dráhy, přičemž ji tvarují do různých tvarů, spirál, simulují stoupání a klesání. Kreativní děti se rychle naučí budovat dráhu přes různé překážky v dětském pokoji, zlepšují si technickou představivost a učí se logicky přemýšlet. Stavební dílky jsou navíc vybaveny otvory, které usnadňují jejich upevnění na okolní předměty a nábytek.

Po dokončení závodního okruhu se děti naplno zabaví s červeným elektronickým autíčkem, které přichází i s náhradní modrou karoserií, takže si ji mohou kdykoliv vyměnit. Závodní autíčko se díky speciálnímu pohonu a tvaru dokáže pohybovat po dráze i hlavou dolů a nepřevrátí se. Po zapnutí spínače v jeho zadní části se začne pohybovat a svítí předními a zadními světlomety, takže děti mají skvělý zážitek ze závodů i během tmavých zimních večerů. Autodráha dokáže růst s dítětem – v naší nabídce naleznete i doplňkové díly, se kterými si děti mohou dráhu libovolně prodloužit. Pro hru více dětí dá koupit i další autíčko z řady FleXtrem s vyměnitelnými karoseriemi.

Všechny děti, a zejména chlapci, si rády hrají na povolání závodníků a konstruktérů. Se sadou FleXtrem Discovery získávají nové dovednosti při stavbě autodráhy a zároveň testují její kvalitu při jízdě autíčka. Naučí se odhadnout potřebné množství dílků pro jednotlivé úseky a přizpůsobují její tvar okolním podmínkám. Hravým způsobem si tak zlepšují jemnou motoriku a pohybové dovednosti. Také si rozvíjejí fantazii a cit pro design při skládání barevných dílků podle svých představ. Při skládání si sourozenci a kamarádi mohou společně vytvořit velký projekt se spojením několika drah a autíček. Rovněž je to skvělá hračka i do předškolních zařízení. Rozměry autíčka jsou 10*8 cm a funguje na 3 baterie typu AAA, které jsou součástí balení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Sada obsahuje:

  • 184 stavebních dílů (modré, žluté, červené a zelené)
  • 1 startovací plošinu
  • 1 elektrické autíčko s náhradní karoserií
  • 3 testovací baterie typu AAA
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry balení42*7*32 cm
Celková délka440 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,0 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.