Auto terénní s přívěsem pro koně Land Rover Horse Carrier Majorette 25 cm délka se zvukem a světlem

Popis produktu

Terénní autíčko autíčko Land Rover od francouzské značky Majorette je skvělým dárkem pro všechny děti a zejména kluky od 3 let. Oficiálně licencovaný model Land Rover je vyroben podle skutečné předlohy, jeho realistický design zaujme děti i dospělé. Špičková kovová karoserie v kombinaci gumovými kolečky a otevíratelnými částmi působí realisticky, autíčko potěší nejen děti, ale i sběratele. Terénní auto Land Rover je vybaveno přívěsem, ve kterém může odvézt figurku koníka. Autíčko Land Rover dokáže vydávat zvuky a svítit, dítě tyto funkce spustí stisknutím přední části autíčka.

Autíčko Land Rover představuje skvělé rozšíření sbírky autíček každého kluka. Celková délka autíčka s přívěsem je 25 cm, elektronický modul funguje na 2 baterie typu AAA, které jsou součástí balení. S terénním autíčkem se zabaví děti na dlouhá léta, mohou si s ním hrát samostatně nebo si ho přidají ke stavebnicím a drahám Majorette. Představuje vynikající volbu i pro malé a velké sběratele, kteří se věnují sbírání autíček této populární automobilové značky. Děti si při hře s autíčkem rozvíjejí technickou představivost, fantazii a jemnou motoriku. Realistický vzhled autíček Majorette a jejich precizně vypracované detaily jsou zárukou vysoké kvality a špičkového evropského designu.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů. Autíčka Majorette všestranně rozvíjejí každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu25*6,7*7,5 cm
Celková délka25 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AAA included
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.