Autíčko se sběratelskou krabičkou Deluxe Edition Majorette kovové otvíratelné gumová kolečka 7,5 cm délka různé druhy

Popis produktu

Luxusní autíčko Deluxe Edition od francouzské značky Majorette představuje vynikající volbu pro každé dítě od 3 let, které má rádo svět rychlých aut. Licencovaná kovová autíčka s odpružením, gumovými kolečky a otevíratelnými částmi byla navržena podle skutečných modelů aut, takže okouzlí každého nadšence do automobilů. Nabízíme různé druhy těchto autíček, přičemž každý model má délku 7,5 cm a součástí je také sběratelská krabička. Cena platí za 1 kus autíčka, při objednávce uveďte do poznámky, o jaký model (barevnou variantu) máte zájem.

S rychlými autíčky Majorette si chlapci i dívky zahrají na závodníky a řidiče, mohou si je přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Představují výbornou volbu i pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svou sbírku automobilů o rychlá autíčka. Při hře s autíčky si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a originální barvy nadchnou každé dítě.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů. Autíčka Majorette všestranně rozvíjejí každé dítě.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková délka7,5 cm
Kolarubber
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.