Autíčko na dálkové ovládání RC Cars Blesk McQueen Turbo Glow Racers Jada délka 17 cm 1:24 od 4 let

Popis produktu

Autíčko na dálkové ovládání McQueen Glow Racers v nádherném červeném provedení představuje originální dárek pro děti od 3 let. Kvalitní autíčko s licencí animovaného filmu Cars 3 potěší všechny malé závodníky, je vybaveno fosforeskujícími nálepkami, díky kterým dokáže ve tmě při jízdě svítit. RC model funguje na 2kanálové dálkové ovládání s frekvencí 2,4 GHz s funkcí Turbo, autíčko se dokáže hýbat dopředu-dozadu a vlevo-vpravo. Autíčko je vybaveno technologií USB nabíjení, součástí balení je také nabíjecí kabel.

Autíčko McQueen v měřítku 1:24 představuje vynikající první hračku na dálkové ovládání, se kterou si děti vyzkouší svoji šikovnost a přesnost při řízení autíčka. Trénují si jemnou motoriku, učí se správně odhadovat vzdálenosti. Při objíždění překážek v interiéru si rozvíjejí také logické myšlení. Realistický vzhled animovaného autíčka jim vykouzlí úsměv na tváři, budou mít ještě větší radost z každé jízdy a podněcuje v nich rozvoj kreativity a fantazie. Do dálkového ovladače je třeba použít baterie 2 x 1,5V R6 (AA), které nejsou součástí balení.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, odlévaných sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji hraček spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
Celková délka17 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.