Autíčko na dálkové ovládání královský kočárek Disney Princess RC Carriage Jada délka 38 cm

Popis produktu

Autíčko na dálkové ovládání v podobě královského kočárku s motivem Disney Princezny potěší všechny děti a zejména holčičky od 3 let. Kočárek v nádherném zlatém provedení funguje na dálkové ovládání, dokáže se hýbat směrem dopředu-dozadu, doleva-doprava. Dálkový ovladač funguje na 2kanálové frekvenci, kočár dosahuje maximální rychlosti 3,2 km/h. Celková délka kočáru je 38 cm, je vyroben z pevných a odolných plastů. Díky své velikosti si do něj mohou holčičky posadit svoji oblíbenou panenku a povozit ji (vhodné pro panenky do velikosti 30 cm).

Pohádkový RC kočár představuje skvělou první hračku na dálkové ovládání, se kterou si děti vyzkouší svoji šikovnost a přesnost při řízení. Trénují si jemnou motoriku, učí se správně odhadovat vzdálenosti. Při objíždění překážek v interiéru si rozvíjejí také logické myšlení. S pohádkovým kočárem si dívky zahrají na princezny, budou mít ještě větší radost z každé jízdy, podněcuje se v nich rozvoj kreativity a fantazie.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, odlévaných sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Všechny produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji produktů spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, hračky potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Celková délka38 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvazlatá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.