Autíčko na dálkové ovládání RC Try me Fart Kart Jada délka 25 cm od 6 let

Popis produktu

Autíčko na dálkové ovládání RC Fart Kart v originálním červeném provedení potěší každé dítě a zejména kluky od 6 let. Stylové autíčko funguje na dálkové ovládání, ovladač pracuje na frekvenci 2,4 GHz, model dosahuje maximální rychlosti 7 km/h. Celková délka autíčka je 25 cm, je vyrobeno z pevných a odolných plastů. Autíčko s řidičem dokáže vydávat 5 zábavných „prdících“ zvuků, které rozesmějí každé dítě.

Závodní autíčko představuje skvělou hračku na dálkové ovládání, se kterou si děti vyzkouší svou šikovnost a přesnost při řízení autíčka. Trénují si jemnou motoriku, reflexy a učí se odhadovat vzdálenosti. Při objíždění překážek v interiéru si rozvíjejí také logické myšlení. Nádherný vzhled autíčka povzbuzuje v dětech rozvoj fantazie a představivosti. Autíčko funguje na baterie 2 x 1.5 V AAA (ovladač) a 1 x 3.7 V 360 mAh li-ion (nabíjecí baterka v autíčku pomocí USB kabelu). Na jedno nabití dokáže autíčko jezdit přibližně 20 minut.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, odlévaných sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji hraček spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Celková délka25 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
NoteBatteries: 2 x 1.5 V AAA (transmitter) and 1 x 3.7 V 360 mAh li-ion
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.