Autíčko Mini Bobby Car Classic BIG na pull back pohon od 12 měsíců

Popis produktu

Autíčko na pull-back pohon Mini Bobby Car Classic od německého výrobce BIG je skvělým dárkem pro všechny děti a zejména kluky od 12 měsíců. Natahovací autíčko je věrnou kopií klasického odrážedla BIG Bobby Car Classic. Malé závodní autíčko s precizními detaily v krásném červeném provedení zabaví děti na dlouhé hodiny. Uvedená cena platí pouze za 1 autíčko. Autíčko funguje na klasické natahování. Děťátko popotáhne malé závodní autíčko dozadu, pustí ho a může začít malý stolní závod

Jelikož značka BIG si dává záležet na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou zdravotně nezávadné a recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětské autíčko Mini Bobby Car Neo má všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko zranění. Děti si při hře s autíčkem rozvíjejí jemnou motoriku, fantazii a představivost. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. 

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu7*5*5 cm
Celková výška5 cm
Hmotnost40 g
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.