Audio rekordér Kidcorder Smoby nahrávání a přehrávání hlasu, písniček a vzkazů pro nejmenší od 12 měsíců do 10 let

Popis produktu

Potěšte své dítě interaktivní hračkou, se kterou se vydrží hrát celé roky! Dětský audio rekordér Kidcorder z dílny francouzských designérů Smoby je originální hračka, která zaujme každé dítě od 12 měsíců a využívat jej může až do 10 let. Do audio rekordéru nahrajete svým nejmenším váš hlas, písničky nebo vzkazy, které si dokáže kdykoliv přehrát. Záznamník uloží až 9 zvukových stop s maximální délkou 5 minut. Celková kapacita záznamníku je tedy až 45 minut. Kidcorder je vyhotoven v krásné bílé barvě s barevnými tlačítky označené čísly od 1 do 9, tlačítky pro nahrávání a nastavení hlasitosti přehrávání. Jeho součástí je také praktický zelený držák, díky kterému se dá jednoduše přenášet.

Možnosti využití Kidcorderu:

  • uspávání – rodiče mohou do rekordéru nahrát svůj hlas. Nejmenší děti tak klidně usínají při známém hlase maminky nebo tatínka.
  • skladby a písničky – větší děti tančí do rytmu oblíbené písničky, zpívají si spolu s nimi, učí se tak nová slova.
  • příběhy a pohádky – pro děti, které milují pohádky, ale nedokážou ještě samy číst. Rodiče mohou přečíst pohádku z knížky, nahrát ji a pustit dítěti, které zároveň sleduje obrázky v knížce.
  • karaoke soutěž – pro více dětí, které mohou zazpívat veselé písničky, nahrát je do rekordéru, a pak vyhodnotit, které z nich má nejlepší hlas.
  • vzkazy a připomínky – připomeňte svým nejbližším povinnosti, na které nesmí zapomenout. Pro každého člena domácnosti můžete přiřadit určité číslo, pod kterým mu budete nechávat vzkazy.
  • vzdělávací konzole  nahrávejte svým dětem různá zajímavá fakta a informace ze světa. Poslechnout si je může kdykoliv, naučí se tak mnoho nových věcí.
  • vědomostní soutěž  kreativitě se meze nekladou. Nahrajte do rekordéru otázku pro dítě, kterou může zodpovědět a potom si přehraje správnou odpověď, kterou uložíte pod dalším tlačítkem.
  • co to bylo/kdo to byl? – nahrajte různé zvuky a hlasy, které musí dítě správně identifikovat. Naučí se tak rozeznávat různé zvukové podněty, tříbí si sluch.
  • jaká barva/číslo? – jelikož má každé číselné tlačítko určitou barvu, rodič může pro něj nahrát oznámení, o jakou barvu jde. Poté vyzve dítě, aby našlo tlačítko se správnou barvou, které přehraje odpověď a dítě zjistí, zda mělo pravdu. Tímto způsobem se učí rozeznávat různé barvy, rovněž se dá hra aplikovat uhodnutí jednotlivých čísel.

Kidcorder Smoby je i pro nejmenší děti absolutně bezpečný, nevydává žádné škodlivé záření a signály, je bez radiofrekvence, takže ho směle můžete dát svému děťátku i do postýlky. Chlapci i dívky ho budou využívat kdykoliv během dne. Je snadno přenosný, můžete ho vzít na návštěvy, výlety a dovolené, je to věrný společník na cestách, díky kterému budou děti klidné a zaujaté poslechem různých nahrávek. Děti si spolu s ním rozvíjejí koncentraci, logické myšlení a paměť, při každodenním poslechu si rozšiřují i slovní zásobu. S audio rekordérem se učí samostatnosti – naučí se ho obsluhovat, uplatní svou fantazii a kreativitu při nahrávání vlastních písní a zvuků. Interaktivní rekordér má rozměry 16*12*4 cm a funguje na baterie 3xAA/LR6, které nejsou součástí balení. Pro připojení sluchátek využijete audio konektor.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky a doplňky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu16*12*4 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 not included
Barvabílá
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.