Aktivní spirála Tukan Alban Kaloo pro nejmenší od 0 měsíců

Popis produktu

Aktivní spirála Tukan Alban je vynikající doplněk od francouzské společnosti Kaloo, který zaujme a stimuluje pozornost miminka již od narození. Jednoduše se dá připevnit kolem zábradlí postýlky, na kočárek nebo hračky z edice Maxi Cosi&Quinny. Nejmenší miminka mohou měkoučké textilní hračky na exotické spirále pozorovat, třást a mačkat. Je na ní zavěšený pěkný papoušek Tukan, který při stisknutí píská, růžový šustící polštářek a zrcátko, vyrobené ze speciálního materiálu, který je bezpečný pro miminko. Spirála se upevňuje pomocí suchého zipu.

Hračky pro nejmenší jsou důležité pro vývin každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, formují jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodná i spirála Kaloo. Je vyhotovena v pestrých a výrazných barvách, které jsou doporučeny u nejmenších dětí, protože nemají ještě zcela vyvinutý zrak a nevnímají všechny barvy spektra. Každá dětská hračka Kaloo je testována, splňuje i ty nejvyšší standardy.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá výrobou měkoučkých hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit. Doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška22 cm
Rozměry balení42*20 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.