Hrací dům Activity Sweet home Kiddieland s hlasy a melodiemi od 12 měsíců

Popis produktu

Hrací dům Activity Sweet home od Kiddieland je hračka pro dítě od 12 měsíců, která splní všechna přání vašeho děťátka. Hrací domeček má ze všech stran různé funkce a propracovaný design. Hrací dům má různé ozdobné prvky, jako například otevírací a zavírací dveře, zvířátka s kytičkami či kompletní výbavu pokojů.

Po stisknutí obrázku každý vydává svoje charakteristické zvuky, hlasy nebo melodie. Když se otevřou dveře ledničky, dítě si může vybrat z bohaté zásoby jídel, a přitom každé zahraje pěknou hudbu. Dětský domeček ve tvaru kufříku má ouško a díky němu je snadno přenosný. Je to kvalitní pevná hračka pro děti od 12 měsíců, se kterou si zahrají i sourozenci a kamarádi dlouhé roky a vždy funguje jako nový. 

Má mnoho zvukových, světelných a mechanických funkcí, které mají děti od 1 roku v oblibě. Po stisknutí některých postaviček se ozve zvuk, jaký k němu patří, jako u zvířátek, například kuřátka, které zapípá. Děti se hrou učí rozeznávat tvary, zvuky a barvy, cvičí si jemnou motoriku či cit pro hudbu a rytmus.

Vlastnosti

  • bohatá výbava a zdobení
  • pro děti od 12 měsíců
  • zvukové, světelné a mechanické funkce
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu42*17*34 cm
Rozměry balení45*19*36 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Note2x AA batteries
Barvažlutá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.