Odrážedlo Minnie Kiddieland Activity se světlem a zvukem od 12 měsíců

Popis produktu

Kiddieland odrážedlo Activity Minnie je velmi kvalitní masivní růžové odrážedlo pro děti od 12 do 36 měsíců. Má spoustu zvukových, světelných a mechanických funkcí, které mají nejmenší dětičky velmi rády. Mohou otáčet páčkami doprava, doleva, nahoru a dolů, kroutit a otevírat a přitom sledovat reakci autíčka na tyto pohyby. Například když auto jednou zahouká, zahraje melodii, zabliká, pohne se jiná část hračky, rozsvítí se světýlka. Po stisknutí startovacího klíče dětského odrážedla se ozve zvuk nastartovaného auta a po stisknutí trubky zahraje pěkná melodie. Volant odrážedla má vůli do stran 30°.

Autíčko má velmi kvalitní plastová kolečka, ergonomicky tvarované sedadlo se zase dá nadzvednout a mohou se do něj uložit hračky. Když se dítě učí chodit, drží se zadní opěrky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Později sedá na auto a odráží se nohama, snadno se posouvá dopředu nebo couvá. Volantem se přední kolečka odrážedla vytáčejí do stran a dítě mění směr jízdy. Autíčko Minnie má krásnou růžovou barvu. Je doladěné barevnými drobnostmi a vyzdobené obrázky Minnie.

Kiddieland je výrobce hraček pro miminka, který na světovým trhu funguje od roku 1998, licenci na výrobky Disney získali v roce 2002. Kiddieland je rozšíren na americkém kontinente a vo velké míre i v Evropě. Nabízí hračky s okouzlujícím designem, věselými barvami, se zvukovými a světelnými efekty za rozumné ceny. ich cílem je nabízet dětem hračky nejen pro zábavu, ale i pro poučení

Vlastnosti

  • motiv Minnie
  • od 12 měsíců
  • melodie, světelné a zvukové efekty
  • atraktivní design
  • kvalitní vyhotovení
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
Rozměry produktu53*25*35 cm
Rozměry balení56*27*35 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
HudbaAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,50 kg
Notebatérie: 2xAA
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.