Samolepky 3D Veselé Vánoce Janod

Popis produktu

Dětské samolepky Veselé Vánoce od francouzské společnosti Janod pomohou navodit u vás doma atmosféru nejkrásnějšího svátku v roce - Vánoc. 9 samolepek zobrazuje vánoční dárek, Mikuláše, sněhuláka, sněhovou vločku, perníček, panenku, cukrovou hůlku, medvídka a mikulášskou botu. Samolepky pro děti Janod mají 3D efekt. Dětské vánoční samolepky jsou kvalitní výrobek, který splňuje přísné bezpečnostní normy. Dětské samolepky krásné ozdobí pokoj, ale díky svému vánočnímu motivu poslouží i na poznávání rodinných vánočních tradic.

Hračky francouzské společnosti Janod mají jistý edukační charakter, protože ovlivňují mentální a fyzický vývoj dětí. Nálepky pro děti pomáhají dětem rozvíjet jemnou motoriku, představivost a tvořivost a komunikační schopnosti. Hračky a doplňky Janod mají dlouhou tradici výroby, přičemž se využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Použité barvy a laky na povrchové úpravě hraček a dekorací Janod jsou zdravotně nezávadné a bezpečné pro hru dětí.

Společnost Janod je známá vývojem jedinečných a kvalitních hraček a dekorací s francouzským designem, které jsou nejen zábavné, ale i rozvíjejí inteligenci dětí. Jeho historie sahá do roku 1970. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Vytvořte si doma i vy kouzelnou atmosféru Vánoc s 3D samolepkami Janod.

Doprava 79

Technické parametry

PůvodVyrobeno ve Francii
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.