Sochařské puzzle 3D Sculpture T-Rex Educa Color edition 160 dílů od 6 let

Popis produktu

Kvalitní 3D puzzle s motivem T-Rex ve speciální Color Edition potěší a překvapí nejen děti od 6 let, ale také se s nimi pobaví i dospělí, kteří mají rádi vše, co se týká dinosaurů. Balení puzzle obsahuje bohatou sadu 160 dílků, se kterými se snadno manipuluje. Puzzle může každý skládat sám, případně s rodinou a kamarády. 3D sculpture sochařské puzzle jsou určeny pro všechny milovníky puzzle a díky tomu, že jde o 3D puzzle, se po jejich sestavení objeví originální podoba masožravéhoo T-Rexa. V sadě se nacházejí také štětec a barvy, se kterými si oblíbeného dinosaura namalujete, takže získá opravdu realistickou podobu.

Skládání puzzle představuje výborný způsob, jak můžete strávit svůj volný čas. Puzzle může skládat každý sám, ale nic nebrání tomu, abyste do skládání puzzle zapojili celou rodinu. Puzzle slouží především na relax, příjemné odpočívání a zároveň zlepšování koncentrace a smyslu pro detail. Skládání také zlepšuje paměť, tříbí představivost a rozvíjí fantazii.

Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami. Velikost sochy T-Rexe po složení puzzle je 22*22*14 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu22*22*14 cm
Rozměry balení37*27*6 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle160
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.