Zajíček na mazlení Les Amis Doudou Kaloo z jemného měkkého materiálu a zajíček pro nejmenší bílo-krémový

Popis produktu

Zajíček na mazlení Les Amis Doudou Kaloo s ušima je krásná hračka pro nejmenší chlapce a dívky od narození. V balení Doudou Les Amis najdete 1 deku o rozměrech 45*45 cm a malého plyšového zajíčka se stylovým světle modrým šátkem kolem krku. Na konci deky je zajíček s ušima. Hračka na mazlení s krémovým zajíčkem z plyše pro miminka je zabalena v krabičce, která může posloužit jako dárkové balení. Hračka pro nejmenší je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce. Zajíček Kaloo na mazlení je vyrobený ze 100 % bavlny a malý zajíček je vyrobený z jemného a na dotek hebkého plyše. Obě hračky jsou jemné k pokožce novorozenců.

Typické pro dítě po porodu je, že vnímá a zapamatuje si vůně a pachy, které ho obklopují. V prvních týdnech po narození je proto důležité naučit dítě, aby rozeznávalo svou vlastní vůni, aby si bylo vědomo své vlastní existence ve světě. V balení Kaloo získáte hned dvě hračky pro miminko, deku na mazlení se zajíčkem s oušky a roztomilého plyšového zajíčka, ideálního do malé dětské ručky. Zajíček s dekou i plyšová hračka zachycují vlastní vůni děťátka a když má dítě hračku u sebe, má jistotu, cítí se bezpečně v novém prostředí. Hra s hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti.

V prvních týdnech po narození je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk. Abyste vzbudili tuto citlivost u nejmenších dětí, pořiďte si deku na mazlení Les Amis. Obě hračky se stanou nerozlučnými přáteli každého miminka. Nejmenší děti mají při usínání rády jemné uklidňující barvy, proto má zajíček na mazlení Doudou Les Amis jemnou bílo-krémovou barvu. Barevně se hodí pro kluky i holky. Problémem nebude ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je totiž přísně testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na nekonečné dětské zkoumání, kousání a ochutnávání.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Kvalita produktů a příjemné materiály jsou to, co dělá značku Kaloo tak výjimečnou. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Každý výrobek Kaloo je vyroben s ohledem na potřeby miminek ve smyslu jejich rozvoje, zdraví a bezpečnosti. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30 °C, aby se zachovala její barva a kvalita. Hračky z kolekce Les Amis představují nejjemnější zvířecí přátele pro nejmenší děti, které jim budou dělat společnost a nejlepší kamarády už od narození.

Vlastnosti

  • hebká měkká hračka z jemného materiálu
  • 2 hračky v balení
  • 100% bavlna a jemný měkký plyš
  • vhodná pro nejmenší děti od narození
  • jemné barevné provedení
  • velikost dečky na mazlení 45*45 cm
  • ideální na mazlení pro nejmenší
  • praní při 30 °C, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější kritéria kvality
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu45*45 cm
Rozměry balení25*25*4 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.