Tříkolka Be Fun Smoby s vodicí tyčí růžovo-bílá od 15 měsíců

Popis produktu

Růžová tříkolka Be Fun je nádherná tříkolka pro holčičku, která je vyrobena renomovaným francouzským výrobcem Smoby. Má robustní kovový rám, díky čemuž je velmi bezpečná a odolná. Dětská tříkolka je vhodná od 15 měsíců, má růžovou barvu v kombinaci s nadčasovou bílou. Výrazná barva na dětské tříkolce výborně podněcuje dětskou fantazii. Jízda na tříkolce je velmi pohodlná a tichá díky kvalitním kolečkům. Kolečka na tříkolce jsou vyrobena z měkčeného plastu, hravě si poradí i s menšími nerovnostmi na cestě a mají tichý chod. Konstrukce tříkolky je pevná a kovová, což zaručuje vysokou bezpečnost a v neposlední řadě i dlouhou trvanlivost, která vám poslouží během mnoha let. Tříkolka má nosnost 30 kg.

Praktickým doplňkem dětské tříkolky je vyklápěcí zadní korba, ve které si děti mohou převážet hračky nebo jiný náklad. Dítě je fixováno během jízdy na tříkolce pomocí bezpečnostního pásu. Díky praktické teleskopické rodičovské tyči může rodič tlačit tříkolku tehdy, když se už děťátku nechce šlapat. Je plně flexibilní, přizpůsobí se potřebám dítěte. Vodicí tyč se dá později, když vaše dítě jezdí samostatně, pohodlně odmontovat i bez použití nářadí. Tříkolka je s volnoběhem na předním kole. Během jízdy se dají řídítka tříkolky vytočit maximálně v 30° úhlu. Díky ergonomickému tvarovanému sedadlu se dětem sedí pohodlně a neunaví se ani při delší jízdě. Výška sedadla od země je 31 cm.

Věková vhodnost dívčí tříkolky je od 15 měsíců do 3 let nebo do doby, kdy je dítě připraveno na svoje první kolo. Dětská tříkolka je výborný předchůdce prvního kola. Pedály tříkolky jsou protiskluzové. Francouzská společnost Smoby je dlouholetým výrobcem kvalitních dětských hraček, které splňují nejpřísnější evropská kritéria kvality a odolnosti. Hračky Smoby mají jedinečný design, který v sobě nese francouzskou dokonalost, šarm a preciznost. Dětská tříkolka Be Fun splňuje požadavky nejnáročnějšího zákazníka. Jízda na dětské tříkolce je nejen velmi zábavná a veselá, ale pomáhá také dětem s motorickým vývinem a posilováním svalstva.

Vlastnosti

  • pevná kovová konstrukce
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • odpojitelná vodicí tyč
  • kolečka z měkčeného plastu s tichým chodem
  • zadní vyklápěcí korba
  • od 15 měsíců
  • vyrobená ve Francii
  • přední kolo s volnoběhem
  • 30 stupňová výchylka předního kola do stran
  • nosnost 30 kg
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu70*52*52 cm
Celková výška52 cm
Výška sedací plochy31 cm
Celková délka70 cm
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost30 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.