Tříkolka Baby Balade Blue Smoby se slunečníkem modro-bílá od 10 měsíců

Popis produktu

Dětská tříkolka Baby Balade Blue je krásná tříkolka vhodná pro chlapce, již od 10 měsíců. Roste spolu s dítětem do 3 let. Nejmodernější design a nádherná zářivá modrá barva v kombinaci s bílou jistě oslní každého malého jezdce a podporují jeho fantazii. Tříkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na kterém děťátko sedí velmi pohodlně. Sedadlo zároveň podporuje správné sezení a držení páteře. Na sedadle je tříbodový bezpečnostní pás, který dítě jistí. Pro nejmenší děti je na tříkolce bezpečnostní ohrádka, která také zajistí maximální stabilitu a ochranu během jízdy dítěte. Bezpečnostní plastová ohrádka se dá v případě potřeby odpojit. Rodiče jistě ocení vodicí rukojeť, kterou mohou řídit směr jízdy děťátka. Tříkolka pro chlapce má kvalitní pevnou kovovou konstrukci. Řídítka na tříkolce se dají výškově upravit, podle potřeby dítěte. Podobně se nastavuje i poloha sedadla.

Na rodičovské rukojeti je praktická taška, na odložení drobností, která krásně ladí s modrým a bílým barevným odstínem tříkolky. Děti si mohou své hračky odložit do vyklápěcí korby v zadní části tříkolky. Chlapecká tříkolka roste spolu s dítětem. Když je menší a nedosáhne na pedály, nožičky si může vyložit na stupačky, které jsou vyvýšené. Tehdy dítě sedí na tříkolce jako ve sportovním kočárku, rodič řídí tříkolku. Děťátko odpočívá a užívá si vození, poznává svět a těší se z jízdy. Když je vaše dítě větší, samo šlape na pedály a jezdí samostatně. Kolečka na tříkolce pro chlapce jsou vyrobeny z měkčeného plastu s gumovým pásem, proto jsou velmi tichá. Volant tříkolky se otáčí do stran o 30°. Promyšlenou součástí tříkolky je sluneční clona, ​​která chrání děťátko před škodlivými účinky slunečního záření. Slunečník nebo sluneční clona se dá nastavovat podle úhlu slunečního záření. Nosnost tříkolky je 30 kg.

Smoby je francouzský výrobce, který vyrábí dětské hračky a splňuje i ta nejpřísnější evropská kritéria. Jedinečný design dětské tříkolky Baby Balade v sobě odráží francouzský cit pro krásu a preciznost a je splněným snem každého prcka, který touží samostatně jezdit. Hračky Smoby jsou vyrobeny z kvalitních plastových materiálů, plast je sametový na dotek. Mají zaoblené hrany, aby se předešlo zraněním. Barvy na hračkách Smoby podněcují dětskou fantazii. Na tříkolce mohou děti poznávat svět a krásy svého nejbližšího okolí, závodit s kamarády. Stupačky, bezpečnostní ohrádka i sluneční clona se dají z tříkolky jednoduše odpojit, snadno se přizpůsobí potřebám vašeho děťátka. Dětská tříkolka Smoby rozvíjí pohybové schopnosti dítěte, ovlivňuje rozvoj motoriky a nezapomeňme ani na pohyb na čerstvém vzduchu. Je proto ideální pohybovou hračkou i pro vaši ratolest.

Vlastnosti

  • vyvýšené skládací stupačky
  • ochranná plastová hrazda kolem pasu
  • nastavitelná výška řídítek a sedadla
  • kvalitní kovová konstrukce
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • rodičovská rukojeť pro ovládání tříkolky
  • praktická taška na odkládání drobností
  • francouzský výrobce
  • vyklápěcí plastová korba
  • od 10 měsíců
  • nosnost 30 kg
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení43*24*59 cm
Celková délka52 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,00 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.