Dřevěná společenská hra Pizza 123 Janod se 4 pizzami v angličtině od 3 let

Popis produktu

Společenská hra Pizza 123 ze dřeva je zajímavá a zábavná hra pro děti od 3 do 6 let francouzské značky Janod. Hru si mohou zahrát 2 až 4 hráči. Úkolem hráče je uložit 8 stejně barevných kousků pizzy co nejdříve. Dílek z pizzy si hráč může přiložit až po hození 2 kostkami. Jedna z kostek ukazuje hráči počet dílků, které si může přiložit nebo musí odebrat a druhá kostka určuje barvu pizzy. Hráč pokračuje ve hře pouze v případě, že hodí kostkou barvu své pizzy. Vyhrává hráč, který poskládá pizzu jako první. Čtyři barevné pizzy ze dřeva v barvách modrá, červená, oranžová a fialová čekají na malé pekaře. Jedna pizza má průměr 18 cm a skládá se z 8 kousků. Dětská společenská hra Pizza 123 ze dřeva je krásná nadčasová hračka pro každé dítě, která se bude líbit několika generacím.

Hračky Janod mají úžasný francouzský design, dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Společenská hra pro děti je vyrobena z jemně opracovaného dřeva a zdravotně nezávadných barev. Všechny hračky Janod mají jistý edukační význam, protože ovlivňují optimální vývoj dítěte. Mají příznivý vliv na mentální, ale i fyzický rozvoj dětí. Manipulací s hračkou se rozvíjí jemná dětská motorika a hmatová citlivost. Tato dětská hračka Janod je skvělým společníkem, aby děti zahnaly nudu a zažily kopec zábavy. Dopřejte tuto zábavnou společenskou hru svým nejmenším a zaručíte jim tak nejen dny bez nudy, ale i posilování jemné motoriky a procvičování paměťových schopností.

Francouzská společnost Janod přináší na trh kvalitní hračky s jedinečným francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že si děti hrají a baví se v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award.

Vlastnosti          

  • společenská hra pro celou rodinu
  • přírodní materiál, jemně opracované dřevo příjemné na dotek
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • vhodná pro děti od 3 do 6 let
  • ideální na rozvoj jemné dětské motoriky, paměťových schopností
  • průměr pizzy je 18 cm
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu18*1 cm
Rozměry balení25*4*25 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,55 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.