Domeček Zahradník Maison Neo Floralie Smoby se zvonkem a kuchyňskou linkou

Popis produktu

Dětský domeček Smoby Maison Neo Floralie Zahradník má jedinečný design, který si získá přízeň každého dítěte hned na první pohled. Má pevné a stabilní dvojité plastové stěny, které odolávají i silnému větru a vlivům počasí. Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný anti UV filtr, který chrání barvy domečku před vyblednutím a tak zůstanou krásně zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je v tom, že domeček vypadá i po letech stále jako právě vybalenýz krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Stabilita domečku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Dětský domeček Maison Neo Floralie Zahradník od Smoby má jedinečný design se zakomponovanou dětskou kuchyňskou linkou. Celková výška domečku dosahuje 148 cm, a je vhodný pro děti od 3 let.

Domeček je proveden v krásné barevné kombinaci zelené, šedé, červené a bílé barvy. Barvy perfektně zapadnou do architektury vaší zahrady či dvora, a stanou se tak pěknou ozdobou. Má nadčasový tvar, jakož i prostorný vnitřní prostor, díky čemuž patří mezi nejoblíbenější domečky. Vnitřní půdorys má rozměry 185*109 cm a jeho výška je 148 cm. Dětský domeček Maison Neo Floralie Zahradník má střechu šedé barvy s imitací střešní krytiny. Domeček je dotvořen reliéfem připomínajícím stavební materiál s detaily ve tvaru květináčů. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domečku vyrobeného podle evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Hra v dětském domečku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí si v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci. Dětský domeček Floralie obsahuje i květináče po bocích domku, do kterých si děti zasadí květiny, zalévají je a pozorují jako rostou. Výška otvoru dveří na domku je 100 cm, šířka 36 cm. Délka polovičních dveří je 49 cm.

Jedinečným prvkem domeku je i zvonek na dveřích a poloviční dveře. Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domečku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domečku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček je na rozdíl od dřevěných domků krásně barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzí v dětech představivost a scénky z pohádek. Domeček pro děti bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domeček je splněným snem pro všechny děti. Výrobce dětských hraček Smoby je zárukou francouzské kvality evropských standardů a pevných a odolných materiálů.

Vlastnosti

  • jedinečný dětský zahradní domeček
  • dvojité plastové stěny pro větší odolnost a stabilitu
  • jednoduché složení a rozložení
  • anti UV filtr chrání plast před vyblednutím
  • sametově jemný povrch
  • s kuchyňskou linkou a květináči
  • s elektronickým zvonkem
  • poloviční dvířka a mnoho oken
  • kvalitní francouzský výrobek
  • celková výška 148 cm
  • vhodný od 3 let
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu185*109*148 cm
Celková výška148 cm
Rozměry balení144*40*87 cm
Celková délka185 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost28,25 kg / 31,85 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelená
Set produktůNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.