Skluzavka KS Toboggan Smoby 150 cm střední žluto-oranžová od 24 měsíců

Popis produktu

Smoby Toboggan KS dětská skluzavka je střední velká skluzavka pro děti s 1,5 metru dlouhou, ergonomicky tvarovanou plochou smyku. Z horní části skluzavky je možnost napojit hadici s vodou, a voda vytéká shora dolů. Dítě má krásnou vodní skluzavku, po které se klouže na trávu nebo do bazénu - má svůj vlastní malý tobogán. Skluzavka pro děti má unikátní anti UV filtr, který povrch skluzavky chrání před slunečním zářením, a zajišťuje tak, že barvy nevyblednou. Zároveň všechny tvary skluzavky jsou oblé, jemné vypracované, příjemné na dotek. Dá se snadno poskládat a nezabírá mnoho místa. Díky svým jemným barvám perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Má odolní plastové steny, které zaručují pevnost a stabilitu. 

Stabilita skluzavky je podpořena pevnou konstrukcí. Zároveň všechny tvary má oblé, jemné vypracované, příjemné na dotek. Dá se snadno poskládat a nezabírá mnoho místa. Díky svým jemným barvám perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Je provedena v krásných barvách svěží a syté žluté, zelené a oranžové barvy. V dolní části, kam se dítě sklouzne, je zpevněná, zespodu vyztužená. Plast je příjemný a sametový na dotek. Vysoké a velké zábradlí zajišťuje pocit jistoty a bezpečnosti pro dítě. Je to velmi oblíbená skluzavka pro děti. Je vhodná již od 2 let věku dítěte. Nosnost skluzavky je 50 kg. Rozměry skluzavky jsou 158*70*102 cm. 

Bezpečnost zaručuje pevná konstrukce. Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou. Je to skluzavka pro děti vyrobená ve Francii s francouzským šarmem a dokonalostí. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle norem a evropského standardu. Francouzský výrobce Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu se změní na dětský tobogán
  • délka plochy na klouzání je 150 cm
  • nosnost 50 kg
  • vhodná od 2 let
  • anti UV filtr chrání barvy před vyblednutím
  • zářivé barvy, které podněcují dětskou fantazii
  • ze sametově jemného a odolného plastu
  • vhodná do každé zahrady nebo na dvůr
  • kvalitní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu158*70*102 cm
Délka plochy na klouzání150 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.