Skluzavka Berchet Funnygliss Lagoon Smoby délka 1,5 m od 18 měsíců

Popis produktu

Smoby skluzavka pro děti Funnygliss Lagoon je krásná dětská skluzavka v zajímavé bleděmodré barvě připomínající barvu laguny. S délkou plochy na klouzání dlouhou 1,5 metru patří mezi nejkvalitnější produkty z dětských skluzavek na trhu. Je vhodná pro všechny děti již od 18 měsíců. Skluzavka je doladěna žlutými doplňky a ozdobami. K dětské skluzavce je dodávána i sprcha ve tvaru kytičky, s růžicí, z níž po napojení na hadici stříká voda. Růžice se dá nasměrovat i na klouzací plochu, a dítě se klouže dolů spolu s vodou na zem nebo bazénu s vodou. Tak má dítě svůj vlastní tobogán. Dětská skluzavka má nosnost 50 kg.

Plast skluzavky je příjemný a sametový na dotek. Díky svým jemným barvám perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr. Je provedena v krásných barvách svěží modré a žluté, které u dětí podněcují představivost a fantazii. Dětská skluzavka je snadno skládatelná a nevyžaduje velký prostor na uskladnění. Dětská skluzavka Smoby je krásný doplněk do zahrady či na dvůr. Je vyrobena z kvalitních plastových materiálů s odolnými vlastnostmi, které zaručují dlouhotrvající kvalitu. Smoby dětská skluzavka je ukončena praktickým dokluzem, přičemž se dítě sklouzne pohodlně a bezpečně dolů. Schůdky na skluzavce mají protiskluzovou úpravu, aby se zabránilo možnému uklouznutí. Lezení po schůdkách je bezpečné a příjemné i bosou, mokrou nohou.

Je to stabilní skluzavka, která promění každý dvůr nebo zahradu na hřiště plné radosti a zábavy. Bezpečnost zaručuje pevná konstrukce. Je to skluzavka pro děti vyrobená ve Francii s francouzským šarmem a dokonalostí. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost skluzavky pro děti, která je vyrobena podle všech norem evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality ověřena během dlouhých let své existence. Každé dítě miluje jízdu na skluzavce, proto je to jedna z nejoblíbenějších hraček na zahradu. Rozměry skluzavky jsou 78*110*175 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu78*110*175 cm
Celková výška110 cm
Nosnost50 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.