Puzzle Soy Luna Disney Educa 2x500 dílů od 11 let

Popis produktu

Dětské puzzle Soy Luna Disney jsou puzzle pro děti od španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje 2x500 dílků. Puzzle Soy Luna jsou vhodné pro dívky od 11 let. Motiv těchto puzzle tvoří hrdinové televizní mládežnické hudební komedie, která je u dívek velmi oblíbená. Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný, odolný a puzzle po sestavení vytvoří detailní a celistvý obrázek. Velikost obrázku po sestavení je 40*34 cm. Jeden obrázek je složen z 500 dílků puzzle a po složení celého puzzle vzniknou 2 jedinečné obrázky. Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi co nejjednodušší.

Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. Skládání puzzle je velmi oblíbená činnost, pro jednotlivce nebo pro celou rodinu, a je populární po celém světě. Vhodně rozvíjí dětskou fantazii, představivost a manuální zručnost a pěstuje se jí smysl pro detail a koncentrace. Puzzle pro děti se po sestavení dají zafixovat lepidlem, které je v balení a následně dát do rámečku, zavěsit na stěnu a pěkně tak zkrášlit dětský pokoj. Puzzle Soy Luna splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné.

Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 11 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu48*34 cm
Rozměry balení37*27*5,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle1000
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.