Puzzle Santoro Gorjus We can all shine Educa 200 dílů od 6 let

Popis produktu

Puzzle Santoro Gorjuss We can all shine tvoří úžasnou puzzle skládačku, která pochází z dílny španělského výrobce Educa. Balení puzzle obsahuje 200 dílků s oblíbeným romantickým motivem Santoro Gorjuss. Puzzle s něžným, až pohádkovým obrázkem holčičky jsou vhodné od 6 let. Dílky puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu, který je pevný a odolný. Skládačka pro děti po sestavení tvoří pěkný obrázek dívky. Velikost obrázku po sestavení je 40*28 cm. Skládání puzzle je velmi oblíbená zábava pro celou rodinu. Vhodným způsobem rozvíjí dětskou logiku, představivost a manuální zručnost.

Dílky mají své rozměry navrženy tak, aby byla manipulace s nimi velmi jednoduchá. Puzzle se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabice. V dětech se při skládání skládačky rozvíjí smysl pro detail, trénují si koncentraci a trpělivost. Puzzle pro děti se po sestavení dají slepit lepidlem, dát do rámečku a vytvoří tak moderní obraz s motivem, který milují dívky a ženy po celém světě. Výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. Puzzle splňují bezpečnostní standardy Evropské unie, takže jsou pro děti zcela bezpečné.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který vyniká ve výrobě různorodých puzzle a naučných her pro všechny věkové kategorie.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu40*28 cm
Rozměry balení31,5*21,5*4,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle200
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.