Plyšový medvěd Rouge Kaloo Large 38 cm z jemného plyše pro nejmenší děti krémově-šedý

Popis produktu

Plyšový medvěd Rouge Kaloo je krásná plyšová hračka z jemného měkkého plyše vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Plyšové zvířátko je velké 38 cm a jemné odstíny šedé a krémové barvy působí na děti uklidňujícím dojmem. Dětská plyšová hračka je jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce a každé miminko se k ní velmi rádo přivine. Plyšová hračka pro děti z měkkého jemného plyše medvídek je snadná a bezpečná pro hru nejmenších dětí. Usmívající tvářička medvídka, hebký povrch a měkoučké tělo zaručují, že se tato hračka zalíbí každému děťátku. Zajímavostí této hebké hračky pro miminka je, že zachycuje jedinečnou vůni dítěte, což je velmi důležité hlavně v prvních týdnech života, protože dítě se díky tomu při hračce cítí bezpečně. Děti si prostřednictvím jemné měkké plyšové hračky intenzivnější uvědomují svou existenci ve světě, mimo bříška maminky.

Hra s plyšovými hračkami je základem pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný právě jemný měkký medvěd Kaloo. Nejmenší děti mají při usínání rady jemné uklidňující barvy, což splňuje i plyšový medvídek Kaloo, který je převeden v příjemné něžné barvě. Při plyšové hračce se netřeba bát dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy a je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Medvídek z jemného a hebkého plyše je nadčasová, maximálně bezpečná hračka pro nejmenší a díky francouzské kvalitě může miminka provázet již od narození.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo spokojeně a bezpečně. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovadel, aby se zachovala barva a kvalita hračky. Tato plyšová hračka se díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stane mazlíčkem a oblíbeným společníkem každého děťátka.

Vlastnosti

  • měkký plyšový medvěd
  • hebká hračka z jemného měkkého plyše
  • v příjemných barevných odstínech béžové
  • vhodný pro nejmenší děti
  • velikost 38 cm
  • praní při 30°, aby se zachovala barva a kvalita hračky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • krásný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu38 cm
Celková výška38 cm
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.