Plyšové chrastítko oslík Les Amis Kaloo pískací 19 cm z jemného plyše pro nejmenší šedá

Popis produktu

Plyšové chrastítko - oslík Les Amis je krásná plyšová hračka vhodná pro chlapce a dívky od 0 měsíců. Její velikost je 19 cm, každé nejmenší miminko si ji může chytit do své malé ručky a zahrát se s ní. Hračka pro miminka je vyrobena z jemného plyše, je měkká a hebká k dětské pokožce. Je maximálně bezpečná pro hru nejmenších dětí, zachycuje jejich jedinečnou vůni. Proto se nejmenší děti při ní cítí jistě a bezpečně v novém, zatím neprozkoumaném světě. Plyšové chrastítko - oslík má podélný tvar, proto ji snadno chytí každé miminko. Plyšový oslík pro nejmenší obsahuje jemnou chrastítko, která zaujme a upoutá pozornost každého miminka a pomůže mu při rozvoji sluchu. Oslík navíc při zmáčknutí píská.

Plyšové chrastítko pro nejmenší má podobu plyšového oslíka šedé barvy. Při hračce není problémem ani dětské ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty kolem sebe. Každá dětská hračka Kaloo je přísně testována, splňuje i ty nejvyšší standardy a je na to připravena. Hra s plyšovými hračkami je důležitá pro vývoj každého dítěte, zvyšuje aktivitu jejich mozku, formuje jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Právě v prvních týdnech života je zvýšená hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotyk a na vzbuzení této citlivosti je vhodný i plyšový oslík Les Amis.

Dětské chrastítko se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala její barva a kvalita. Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá výrobou plyšových hraček, které jsou inspirované francouzským designem. Kvalita produktů a příjemné materiály jsou to, co dělá značku Kaloo tak výjimečnou. Každý výrobek Kaloo je vyroben s ohledem na potřeby miminek ve smyslu jejich rozvoje, zdraví a bezpečnosti. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci.

Vlastnosti

  • hebká plyšová hračka
  • jemné chrastítko, která píská
  • vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců
  • velikost 19 cm
  • jemné barvy
  • ideální na mazlení a rozvoj sluchu nejmenších dětí
  • praní při 30°
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu19 cm
Celková výška19 cm
ZvukovéAno
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.