Odrážedlo Medvěd 2v1 Smoby skákající a točící od 12 měsíců

Popis produktu

Odrážedlo Medvěd 2v1 je zároveň zábavné skákadlo pro dívky a chlapce od 12 měsíců, kteří milují pohyb a zábavu. Unikátní hračka z dílny francouzského výrobce Smoby se dá využít hned dvěma způsoby jako odrážedlo a také jako hopsadlo na skákání. Hnědý medvěd Pretty z pohádky Máša a medvěd tak přináší dětem spoustu zábavy, pohybu a herních podnětů. Děťátko sedí na pohodlném tvarovaném sedadle žluté barvy na zádech medvěda a odrážením nohou od země si užívá skákání nahoru a dolů. Při každém pohybu se milý medvídek Pretty otáčí do stran v 45 stupňovém úhlu, což znásobuje u malých neposedů radost z pohybu. Při skákání a otáčení se přidržuje rukojeti v zářivé zelené barvě. Skákající a točící se medvěd je umístěn na zelené podložce připomínající trávu. Podložka je ozdobena obrázky květinek a u dětí vyvolává dojem zelené louky. Rozměry skákajícího medvěda Smoby a odrážedla v jednom jsou 50*43*55 cm, celková výška je 55 cm.

Po sundání medvídka z tyče se hračka na skákání promění na krásné odrážedlo pro děti, protože žluté tlapky pohádkového medvěda jsou zároveň kolečky. Jízdu na originálním pohádkovém odrážedle si děti užijí nejen doma, ale i venku. Děťátko se pohybuje odrážením nohou od země, čímž se posiluje svalstvo na nohách, rozvíjí se i jemná motorika dětí. Pro bezpečnou jízdu se může držet zelené rukojeti. Sedadlo odrážedla Máša a medvěd je ergonomicky tvarované pro komfortní sezení. Dětem se sedí velmi pohodlně a budou na něm jezdit i dlouhé hodiny. Pestré barvy a veselá tvářička dětského odrážedla podněcují fantazii a lákají děti k pohybu na čerstvém vzduchu. Prostřednictvím odrážedla a skákadla v jednom se dítě učí udržovat rovnováhu, posiluje svalstvo na nohách, hraje si aktivním způsobem. Skákání na medvídkovi podporuje fyzický rozvoj dětí a podněcuje dětskou fantazii. Odrážedlo a hopsadlo pro děti 2v1 od výrobce Smoby je skvělou pomůckou při pohybovém vývoji vašeho dítěte.

Hračka pro děti je vyrobena z kvalitních a odolných plastových materiálů, které mají dlouhou trvanlivost. Odrážedlo a skákadlo Medvěd 2v1 má zaoblené hrany, aby se děti při hře nezranily a aby byly v bezpečí. Máša z populární pohádky Máša a medvěd je malé nezbedné děvčátko, které miluje sladkosti a hodně se ptá, protože chce všechno vědět. V lese se setkává s medvědem Míšou, který hledá hlavně odpočinek, ale nedaří se mu to. Nakonec se s Mášou skamarádí a spolu zažívají různé příhody. Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je velmi jemný a hladký. Je to plast sametový na dotek. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Koupí Smoby odrážedla a skákajícího medvěda získáte kvalitní a zábavnou hračku pro vašeho malého rošťáka.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu50*43*55 cm
Celková výška55 cm
Rozměry balení53*27*44 cm
Celková délka50 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,6 kg
Barvahnědá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.