Můj první otisk ručičky nebo nožičky Kaloo v dárkovém balení od 0 měsíců

Popis produktu

Kaloo Můj první otisk ručičky nebo nožičky je krásná souprava na vytvoření nezapomenutelné vzpomínky na vaše miminko. Otisk ručičky nebo nožičky miminka kruhového tvaru je krásnou a milou vzpomínkou na dlouhá léta. Soupravu na tvorbu otisku ručičky nebo nožičky děťátka tvoří hmota na otisk, malý dřevěný váleček, brčko, šňůrka na zavěšení a dárková krabička v jemné šedé barvě. Zhotovený otisk má průměr 14 cm, můžete si jej zavěsit pomocí šňůrky nebo uložit v ozdobné plechové krabičke.Vďaka této kreativní soupravě si sami zhotovíte nezapomenutelnou vzpomínku na vaše miminko.

Vzpomínkový otisk ručičky nebo nožičky miminka v dárkovém balení je také originálním dárkem pro prarodiče a příbuzných. Sadou na vytvoření otisku ručičky nebo nožičky miminka si kdykoliv můžete připomenout krásné první okamžiky ze života děťátka. Uchovejte si krásnou vzpomínku na vaše miminko otiskem jeho ručičky nebo nožičky. Sada na vytvoření vzpomínkového otisku nožičky nebo ručičky je testována a pro děťátko bezpečná.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 16 let zabývá vývojem měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské výrobky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost.

Vlastnosti

  • otisk ručičky nebo nožičky miminka
  • bezpečný pro nejmenší děti
  • průměr 14cm
  • v dárkovém balení
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • jedinečný francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu14*1,5 cm
Rozměry balení18,5*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.