Koloběžka Minnie Smoby dvoukolová, skládací s nastavitelnou rukojetí od 5 let

Popis produktu

Smoby koloběžka pro děti je provedena ve velmi oblíbeném motivu dětské pohádkové postavičky Disney, Minnie. Dětská dvoukolová koloběžka Smoby má praktickou nastavitelnou ručku a je vhodná pro děti od 5 let. Je tečkovaná, má krásnou červenou barvu s pohádkovými nápisy a obrázky roztomilé Minnie. Zadní brzda je kontrastní žluté barvy. Řídítka koloběžky jsou měkké a příjemné na dotek. Její celkový vzhled působí mile a příjemně.

Tato dětská koloběžka se stane oblíbenou hračkou pro všechny holčičky, který mají rádi jízdu na koloběžce. Konstrukce koloběžky pro děti Minnie je vyrobena z pevné a stabilní kovové konstrukce. Kovový rám je skládací, a proto si ji děti mohou vzít kamkoliv s sebou. Koloběžka má výškově nastavitelné řídítka, které se dají fixovat ve 3 různých výškách a zatahovací rukojeť zaručuje bezpečnost a fixaci řídítek. Dětská koloběžka Smoby má tiché silikonové kola, která spolu s nožní brzdou zajišťují plynulou a bezpečnou jízdu.

Francouzský výrobce dětských hraček Smoby je zárukou vysoké kvality, jedinečného designu materiálů, které splňují nejpřísnější evropské standardy. Maximální nosnost koloběžky pro děti je 50 kg. Její výška dosahuje 83 cm a je dlouhá 70 cm. Patří mezi velmi oblíbené koloběžky, ale používají je i děti od 3 let. Děti jízdu na koloběžce milují, a proto se stane součástí každodenního dovádění venku s kamarády.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozměry balení22*10*64 cm
Celková délka70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,50 kg
Nosnost50 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.