Koloběžka Auta Smoby dvoukolová, skládací s nastavitelnou rukojetí od 5 let

Popis produktu

Dětská koloběžka Smoby je provedena v motivu populární pohádky Cars (Auta). Dvoukolová koloběžka pro děti má nastavitelnou výšku řídítek, proto se přizpůsobí výšce a potřebám děťátka. Je vhodná zejména pro chlapce od 5 let. Řídítka koloběžky jsou měkká a příjemná na dotek. Konstrukce chlapecké koloběžky je pevná a kovová, proto je koloběžka odolná a stabilní. Výhodou dětské koloběžky Smoby je, že se dá jednoduše složit. Můžete ji svým dětem sbalit na výlety či dovolené a v kufru auta nezabere mnoho místa. Chlapecká koloběžka Smoby má černá řídítka a pestrobarevné provedení s obrázky z pohádky Auta. Je jako stvořená pro každého kluka.

Jízda na koloběžce pomáhá rozvíjet jemnou motoriku, děti posilují svalstvo na nohou a učí se udržovat rovnováhu. Koloběžka má výškově nastavitelná řídítka se zatahovací rukojetí. Řídítka se dají nastavit do 3 poloh. Dětská koloběžka Smoby má tichá silikonová kola, které spolu s nožní brzdou zajišťují plynulou a bezpečnou jízdu. Maximální nosnost koloběžky pro děti je 50 kg. Má výšku 83 cm a délku 70 cm. Koloběžka Smoby patří mezi nejoblíbenější koloběžky, je pro děti od 3 let.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Hračky mají oblé hrany, aby byly děti během veselých her chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Koloběžka Cars pro chlapce má jedinečný design a krásné zářivé barvy, zamiluje se do ní každý malý rošťák. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i ​​nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozměry balení22*10*64 cm
Celková délka70 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,48 kg
Nosnost50 kg
Kolagumené, tiché a protišmykové
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.