Magnetická mapa světa Puzzle English Version Janod 92 magnetů od 5 let

Popis produktu

Dřevěná mapa Magnetic World Puzzle English Version je pěkná hračka vhodná pro děti od 5 do 12 let. Magnetická hračka je skvělá pomůcka pro děti na učení se zemích světa, o všech kontinentech. Mapa světa pro děti celkem obsahuje 92 magnetů států, které mají své přesné místo na mapě, děti si je mohou skládat jako puzzle a rozšiřovat si slovní zásobu anglického jazyka. Díky úžasným detailům a krásným barvám máte zaručeno, že děťátko se o státech naučí spoustu věcí a dlouho si to uchová v paměti. Děti si prostřednictvím této pomůcky určitě zamilují zeměpis, mapa je kromě toho také výborným doplňkem do dětského pokoje. Magnetická mapa je nadčasová hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitních materiálů a zdravotně nezávadných barev.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost. Při mapě světa se dítě učí různé věci o zemích na všech kontinentech, vzdělává se velmi hravým a zábavným způsobem. Možností na rozvoj dítěte je s touto hračkou mnoho. Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neodštěpovalo a použité barvy a laky na povrchové úpravě jsou zdravotně nezávadné a bezpečné. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Francouzská firma Janod přináší dětem originální dřevěné hračky, které jsou inspirované francouzským designem. Hračky Janod jsou nejen zábavné, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v naprosto bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobce Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • magnetická mapa světa – puzzle v angličtině
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • obsahuje 92 magnetek států
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodná pro děti od 5 do 12 let
  • ideální na učení se geografie, rozšiřování slovní zásoby v angličtině
  • dekorace do dětského pokoje
  • v pestrých barvách, které děti zaujmou
  • v praktickém balení
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 5 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu77*1*46 cm
Tloušťka puzzle1 cm
MagnetickéAno
Dílky puzzle92
JazykEnglish
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.