Dřevěný houpací koník Punchy Janod z masivního dřeva od 12 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěný houpací koník je krásná hračka ze dřeva s jedinečným francouzským designem, která je vhodná pro holčičky a chlapce od 12 do 24 měsíců. Dětský dřevěný koník na houpání má ideální rozměry pro nejmenší děti 66*28*43 cm. Sedadlo s opěrkou zajišťuje pohodlné sezení ve výšce 25 cm a umožní děťátku jednoduché nasedání i sesedání z této pěkné dřevěné hračky. Při houpání se dítě může přidržovat držadel červené barvy na hlavě koníka. Houpací koník je vyroben z masivního dřeva s jemným povrchem v příjemném barevném provedení bílé, žluté, modré, červené a hnědé barvy, a proto je krásnou hračkou pro dívky i chlapce.

Děti se s dřevěným koníkem Janod zabaví dlouhou dobu, rozvíjejí svou jemnou motoriku a také pohybové dovednosti. Houpací koník pro děti z dílny francouzských designérů je nadčasová dřevěná hračka vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev. Její jedinečný design, provedení, barvy a zábavné houpání zaručí, že si s ní ráda zahraje každá holčička i chlapeček. Díky použitým kvalitním materiálům získáte pro své dítě nadčasovou hračku, se kterou si budou hrát i další generace.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Děti si dále posilují svalstvo na nohou a také získávají pohybové dovednosti. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se neštěpilo. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel.

Francouzská společnost Janod přináší na trh kvalitní dřevěné hračky s francouzským designem, které jsou jednak hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí. Hračky pro děti Janod splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti si hrají a baví se v zcela bezpečné atmosféře. Vedle maximální bezpečnosti mají i atraktivní provedení a dětem po celém světě přinášejí plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stojí mezinárodní ocenění: PAL Awards a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěný houpací koník
  • výška sedáku 25 cm
  • v zářivých barvách
  • dřevo pochází ze zodpovědně obhospodařovaných lesů, které žádným způsobem nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodný pro děti od 12 do 24 měsíců
  • rozměr 66*28*43 cm
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjí jemnou motoriku, hmatovou citlivost, pohybové dovednosti
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • nádherný francouzský design

 

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu66*28*43 cm
Rozměry balení59*10*41 cm
Výška sedací plochy23 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,3 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.