Dřevěná razítka s mořskými živočichy Ocean Stamps Janod od 3 let

Popis produktu

Dřevěné razítka s mořskými živočichy Ocean Stamps od francouzské společnosti Janod jsou vhodné pro děti od 3 do 6 let. 8 dřevěných razítek s motivem mořských živočichů a lodě zanechává jednoduchý, ale krásný modrý otisk. Všechny razítka mají malé úchyty, díky kterým si děti procvičují jemnou motoriku. Pestré a veselé barvy zase podněcují dětskou fantazii a představivost a motiv moře a mořských živočichů rozvíjí jazykové a komunikační schopnosti dětí. Dřevěné razítka potěší všechny děti, které se tak mohou vydat na průzkum oceánu. Hračky Janod jsou nejen zábavné a zajímavé, ale přispívají také k rozvoji dětské inteligence. Splňují všechny přísné standardy a předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře.

Všechny hračky Janod mají edukační charakter, protože ve velké míře přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s hračkami Janod se rozvíjí jemná dětská motorika, zkoumáním povrchů se posiluje hmatová citlivost dále rozvíjejí logické myšlení a paměť, děti poznávají a objevují nové předměty.

Hračky a doplňky Janod mají dlouholetou tradici, přičemž se při výrobě využívají moderní technologie a jsou splněny požadavky současných dětí, ale i rodičů. Dětská hračka Janod se díky svému jedinečnému designu, kvalitním materiálům a barevnému provedení stane oblíbeným společníkem dětí během dlouhých letních nebo zimních večerů a zaručí, že se nikdy nebudou nudit a jen tak ztrácet čas. Francouzská společnost Janod je výrobce originálních hraček pro děti, které jsou inspirované francouzským designem.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu34*2,5*22 cm
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.