Puzzle z dřeva 3D Monument Manhattan Dream Educa 160 dílů od 6 let

Popis produktu

Dřevěné 3D puzzle Monument Manhattan Dream má celkem 160 dřevěných dílků, se kterými se dobře manipuluje. Po složení puzzle dostanete jedinečný model Manhattanu, o rozměrech 60*35*32 cm. 3D puzzle je určeno pro děti od 6 let a pro příznivce puzzle, jejichž neomezuje věk a ani pohlaví. 3D puzzle potěší zejména náročnější fanoušky skládaček. Když ho poskládáte, budete mít pocit, že jste se ocitli ve světoznámé části New Yorku. 3D puzzle Educa ze dřeva mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami.

Puzzle s motivem Manhattan Dream může být skvělým dárkem i pro cestovatele. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Skládání zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci. Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her.

V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. Vyberte si ty nejkrásnější puzzle kterými potěšíte sebe sama, nebo své blízké. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu60*35*32 cm
Celková výška32 cm
Rozměry balení39*26*5 cm
Celková délka60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle160
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.