Dřevěné kostky Kubix - 100 Blocks Janod stavebnice 100 ks od 24 měsíců

Popis produktu

Janod dřevěné kostky Kubix - 100 Blocks jsou pěkná dřevěná hračka vhodná pro děti od 2 do 6 let. Dětská dřevěná stavebnice je tvořena 100 kostkami, které mají velikost 3 cm. Dřevěné kostky mají všelijaké barvy v pestrých odstínech a také různé tvary, takže děti se při vymýšlení nových staveb zabaví dlouhou dobu. Souprava dřevěných kostek je skvělá hračka pro malé architekty a stavaře, kteří rádi plánují, staví a bourají. Dětské barevné kostky podporují rozvoj fantazie, představivosti, konstrukčních schopností, jemné i hrubé motoriky. Dřevěná hračka poslouží dětem i na učení se barev a tvarů, též na rozvoj prostorového a logického myšlení. Dětské dřevěné kostky zajistí všestranný rozvoj dítěte, je to nadčasová hračka, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných a odolných barev.

Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární, protože ve velké míře ovlivňují vývin dětí. Všechny dřevěné hračky Janod mají jistý vzdělávací význam, přispívají k mentálnímu a fyzickému rozvoji dítěte. Manipulací s dřevěnými hračkami se rozvíjí jemná motorika dětí, zkoumáním dřevěných povrchů se rozvíjí i hmatová citlivost rukou. Dřevo na hračkách Janod je ošetřeno tak, aby se na něm nedělali třísky. Janod je držitelem certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), což označuje dřevo, které je vytěžené ze zodpovědně obhospodařovaných lesů bez narušení rovnováhy v přírodě a omezování původních obyvatel. Úžasný design, barevné provedení, jemný dřevěný povrch a široké možnosti využití jsou zárukou toho, že vaše děti se s dřevěným setem kostek Janod nebudou nikdy nudit. Hračka ze dřeva se hodí pro kluky i holky.

Janod je renomovaná francouzská společnost zabývající se vývojem prvotřídních dřevěných hraček pro děti, které jsou jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjejí inteligenci dětí, mají veselé barvy a hebký povrch. Hračky pro děti Janod splňují ty nejpřísnější bezpečnostní předpisy, proto si můžete být jisti, že děti se hrají a baví v zcela bezpečné atmosféře. Kromě maximální bezpečnosti jsou hračky Janod charakterizovány i atraktivním provedením a dětem po celém světě přinášejí spoustu zábavy už dlouhá léta. Kvalitu této francouzské značky dokazují i ​​několik mezinárodní ocenění: PAL Awards, za hračky podporující rozvoj řeči a zlatá příčka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o vítězi rozhodují rodiče, pedagogové a děti.

Vlastnosti

  • dřevěné kostky různých tvarů
  • 100 kusů kostek o velikosti 3 cm
  • pestrobarevné provedení
  • dřevo pochází ze zodpovědně obdělávaných lesů, které nijak nenaruší rovnováhu v přírodě (certifikát FSC)
  • vhodné pro děti od 2 do 6 let
  • ze zdravotně nezávadných materiálů a barev
  • rozvíjejí dětskou motoriku, hmatovou citlivost, logické a prostorové myšlení, fantazii a představivost
  • děti se učí barvy a tvary
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • francouzský design
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu3 cm kocka
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.