Domeček My House Smoby s 2 dveřmi, elektronickým zvonkem a piknikový stolek

Popis produktu

Dětský domeček My House Smoby je krásný a prostorný dětský domeček, ve kterém si pohodlně zahraje několik dětí a pěkně si spolu zahrají. Je proveden v krásných jemných krémovo-oranžovo-zelených barvách doplněných pastelovou hnědo-šedou, která zvýrazní zajímavé detaily. Při dotyku je plast dětského domečku sametový a příjemný. Dvojité stěny domečku zajišťují bezpečnost, pevnost a stabilitu i při výšce 135 cm. Celý domeček má rozměry 154*120*135 cm a vedle domečku je praktický stolek s lavičkou. Malí rošťáci si tak mohou vychutnat snídani na terase nebo si tam zahrají své oblíbené hry. Tento krásný dětský domeček Smoby My House perfektně zapadne do vaší zahrady či na dvůr.

Domečku dominují dva vikýře, které zvýrazňují jeho velikost. Množství oken dětského domečku zaručuje svěží vzduch a stín i během nejžhavějších dnů. Domeček má jedno okno s otevíratelnou okenicí, dva kulaté otvory jako na ponorce a dvoje praktická vrátka místo dveří. Na zárubni je namontován elektronický zvonek, který vydává krásnou melodii a na dveřích je poštovní schránka. Stůl s lavicemi, který je součástí domečku, lze střídavě používat venku u domku nebo v interiéru jako jídelní koutek. Domeček pro děti má UV filtr, který chrání plast před slunečním zářením. Skvělý domeček pro skvělé dětičky je vhodný pro děti od 2 let. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček, s dlouholetou tradicí, která zaručuje bezpečnost a kvalitu.

Povrch dětského domečku obsahuje jedinečný UV filtr, který chrání barvy domečku před vyblednutím a tak zůstanou krásně zářivé během dlouhých let. Jedinečnost anti UV filtru je v tom, že domeček vypadá i po letech stále jako právě vybalený z krabice. Dětský domeček Smoby se montuje a demontuje velmi jednoduchým způsobem. Po rozložení domeček pro děti nezabírá mnoho místa, a tak se nemusíte obávat, že vám bude doma překážet. Stabilita domečku je zaručena díky kvalitním plastovým materiálům, které jsou pevné a mají odolné vlastnosti. Plastový povrch je na dotek sametový a jemný k dětským ručkám. Jeho hrany jsou oblé, a proto si děti nemohou při hře ublížit. Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, který zaručuje kvalitu a odolnost domečku vyrobeného podle evropského standardu. Francouzská značka Smoby je zárukou kvality, která je ověřena během dlouhých let své existence.

Hra v dětském domečku je atraktivní pro všechny děti v různém věku. Umí si v něm hrát dlouhé hodiny spolu se svými kamarády či sourozenci. Domečky pro děti Smoby patří k nejkvalitnějším na trhu, díky své vysoké odolnosti a kvalitě. Požitek ze hry v domečku je jedinečný díky důslednému ergonomickému řešení a děti mají uvnitř hodně místa na hraní. Hra v dětském domečku u dětí rozvíjí komunikační schopnosti a pomocí her napodobují dospělé. Podnětné prostředí domečku podporuje děti v rozvoji slovní zásoby. Dětský domeček Smoby je na rozdíl od dřevěných domků hezky barevný, což podporuje u dětí fantazii, hravost a probouzí v dětech představivost a scénky z pohádek. Dětský domeček Smoby bude mít úspěch nejen u vašich dětí ale i u jejich kamarádů. Je to krásný doplněk na dvůr či zahradu. Vlastní domeček je splněným snem pro všechny děti.

Vlastnosti

  • unikátní dětský domeček se stolem a lavicemi
  • na každý dvůr nebo zahradu
  • reliéf na stěnách imituje stavební materiál
  • piknikový stůl s lavičkami nebo jídelní koutek uvnitř domu
  • elektronický zvonek na dveřích
  • výška 135 cm
  • výška dveří 97 cm
  • dostatečně prostorný pro více dětí
  • nádherné zářivé barvy
  • plast se speciálním anti UV filtrem, který chrání před vyblednutím
  • se zaoblenými hranami
  • kvalitní francouzský výrobek vhodný od 2 let
  • pro kluky i holky
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu154*120*135
Celková výška135 cm
Rozměry balení120*50*92 cm
Celková délka154 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost22,5 kg / 27,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Barvačervená
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.