Člun s pádlem BIG 117 cm 4–8 let červený

Popis produktu

BIG červený člun s dvoulistovým pádlem od německého výrobce hraček je upraven pro dívky a chlapce ve věku 4-8 let. Pro malé kapitány přináší značka BIG skvělý člun s pádlem v zářivé červené barvě, protiskluzovou sedačkou a dvojpádlem. Pádlo se dá v případě potřeby rozdělit na dvě samostatná pádla. Člun pro děti je dlouhý 117 cm a svými rozměry 117*61*26 cm, je určen pro děti až do 8 let. Nosnost člunu s dvoulistovým pádlem je 35 kg. Pro zvýšené pohodlí při přepravě má ​​kánoe čtyři úchyty, takže manipulace s ním je nenáročná. Svou hmotností 5,8 kg jde o lehký člun, který dítě bez problémů samo přemístí. Díky německé kvalitě a pěknému provedení neodolá tomuto člunu žádné dítě.

Tato hračka do vody pomáhá dětem budovat a rozvíjet svaly zad a rukou. Menší dětičky se mohou neohroženě prohánět v lodičce ve větším bazénu. Větší děti zvládnou bezpečnou plavbu i na moři. Robustní člun je vyroben z vysoce odolného polyetylénu, odolává slané vodě i jiným povětrnostním vlivům. Díky nízkému těžišti je plavilo zabezpečeno proti převrácení. Hračka má zářivou červenou barvu, díky níž je dobře viditelná. Dětský červený člun s pádlem BIG je chráněn ÚV stabilizátory, takže hračka léty neztratí na kráse barev, ani když na ni bude pražit slunce. Německé výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG si je jistá kvalitou svých výrobků, a proto poskytuje nadstandardní záruku tři roky.

Člun s pádlem BIG je testován německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní a recyklovatelné ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Vlastnosti

  • dětský člun s dvojpádlem
  • červené barevné provedení
  • ze zdravotně bezpečných materiálů a barev
  • rozměry 117*61*26 cm
  • vhodné pro dívky a chlapce od 4 do 8 let
  • hmotnost 5,8 kg
  • chráněný UV stabilizátory
  • splňuje nejpřísnější standardy a předpisy pro maximální bezpečnost dětí
  • vyrobený v Německu
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 4 let
PůvodNěmecko
Rozměry produktu117*61*26 cm
Celková výška26 cm
Rozměry balení118*62,5*27,5 cm
Celková délka117 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,8 kg
Nosnost35 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.