Zmrzlinárna Frozen Smoby s koláči, pokladnou a 22 doplňky třpytivá

Popis produktu

Smoby zmrzlinárna Frozen přichází v balení s pokladnou, dávkovačem zmrzliny a mnoha dalšími doplňky. Do pokladny si děti mohou poskládat plastové penízky a kreditky. Pomocí dávkovače zmrzliny si vyrobí zmrzlinu ve skleničce. Celkem je v balení 22 doplňků. Dětská zmrzlinárna má motiv populární a velmi oblíbené pohádky Ledové království, je vhodná pro děti od 3 let. Dívčí hračka je vyrobena z krásného třpytivého plastu, který se na světle třpytí. Plast je kvalitní a odolný, vydrží dlouhá léta. Design dívčí hračky je jedinečný a originální, každá holčička si s ní ráda zahraje dlouhé hodiny, nikdy neomrzí.

Hračka s motivem Frozen – Ledové království je nejen velmi zábavná, ale přispívá i k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky hračky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální dárek pro všechny malé holčičky, které rády vymýšlejí a vytvářejí nové věci. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každého dívčího pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí se přibližují k tomuto světu, ke světu dospělých. K tomu je skvělým prostředkem plastová souprava na prodej a výrobu zmrzliny Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu45*27*35 cm
Celková výška35 cm
Rozměry balení49*13*49 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,65 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.